Kaksi henkilöä istuu sohvalla, toinen lukee lehteä ja toisella on tietokone edessään.
Tarkista tietosi. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla OmaTEKissä. Näin saat ajankohtaisimman tiedon jäsenyyteesi liittyvistä asioista.

Muutoksia Alma Talentin lehtietuihin

|
Uutinen

Jäsenet toivoivat, me toteutimme: Alma Talentin lehtietujen tilausvaihtoehtoihin tuli lisää joustoa tammikuun alussa.

Jatkossakin voit tilata enintään kaksi Alma Talentin lehteä. Paperilehtien tilaukset muuttuvat toivotuiksi yhdistelmätilauksiksi, joihin sisältyy paperilehden lisäksi saman lehden digilukuoikeus.

Täysjäsenten jäsenmaksuun sisältyy kaksi digilehteä, pois lukien kaksoisjäsenet, puolisoalennusta maksavat tai ulkomailla asuvat. Yhdistelmätilauksista laskutamme nousseiden paino- ja paperikustannusten vuoksi pienen lisämaksun, Talouselämä kuusi euroa vuodessa ja muut lehdet kolme euroa vuodessa. Täysjäsenenä voit halutessasi luopua lehtieduista, jolloin saat alennuksen jäsenmaksuusi.

Opiskelijajäsenyyteen kuuluvat ilmaiset digiversiot Tekniikka&Talous- ja Talouselämä-lehdistä. Näiden lisäksi voit nyt tilata muita lehtiä digi- tai yhdistelmätilauksina lisämaksua vastaan. Vuosihinnat vaihtelevat lehden ja tilaustyypin mukaan ja ovat 21–57 euroa.

Eläkeläisjäsenet voivat edelleen tilata enintään kaksi lehteä lisämaksusta. Lehtiä voi jatkossa tilata myös yksittäin. Vuosihinnat vaihtelevat lehden ja tilaustyypin mukaan ja ovat 21–57 euroa.

Jos haluat jatkaa tilauksiasi kuten ennenkin, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos olet tilannut maksullisia lehtiä, laskutamme ne vuoden 2024 jäsenmaksusi yhteydessä. Voit tehdä muutoksia tilauksiisi OmaTEKissä tai ottamalla yhteyttä jäsenpalveluumme.

Alma Talentin lehdet

  • Arvopaperi (digi- tai yhdistelmätilaus)
  • Fakta (vain paperiversio)
  • Mikrobitti (digi- tai yhdistelmätilaus)
  • Talouselämä (digi- tai yhdistelmätilaus)
  • Tekniikka&Talous (digi- tai yhdistelmätilaus)
  • Tietoviikko (digi- tai yhdistelmätilaus)