Neljä liittoa yhdistivät voimansa – yrittäjäjäsenten palvelut laajenevat

|
Uutinen
Kuuntele

Jatkossa tekkiläiset yrittäjäjäsenet voivat hankkia Suomen Yrittäjien palvelut aiempaa helpommin.

Tekkiläisten yrittäjäjäsenten palvelut laajenevat ja edunvalvonta tehostuu.

TEK, Suomen Ekonomit, Suomen Lakimiesliitto ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ovat perustaneet Akateemiset yrittäjät AKYn, joka edistää korkeakoulutettujen yrittäjien toimintaedellytyksiä sekä järjestää yrittäjäjäsenille suunnattuja koulutuksia ja tapahtumia.

Lisäksi uusi yhdistys on liittynyt Suomen Yrittäjien toimialajärjestöksi.

– Yrittäjyys on entistä todennäköisempi vaihtoehto myös TEKin jäsenille. Tekkiläisistä pää- tai sivutoimisia yrittäjiä on noin kahdeksan prosenttia. Näiden lisäksi jopa noin neljännes jäsenistä on harkinnut yrittäjyyttä tai ainakin kiinnostunut siitä. Tämän vuoksi kehitämme palveluita jatkuvasti vastaamaan jäsenten tarpeita, kertoo yrittäjyysasioista vastaava asiamies Martti Kivioja TEKistä.

Uusia verkostoja ja tehokkaampaa edunvalvontaa

Uusi yhdistys tulee järjestämään yrittäjäjäsenille suunnattuja koulutuksia ja tapahtumia. Neljän liiton yhteistapahtumat luovat oivan mahdollisuuden erilaisten osaajien tapaamiseen ja verkostojen laajentamiseen. Nämä täydentävät TEKin omia tilaisuuksia.

Lisäksi uusi yhdistys toimii jäsenjärjestöjensä yhteistyöelimenä yrittäjyyteen liittyvässä edunvalvonnassa. Akateemiset yrittäjät AKY pyrkii madaltamaan kynnystä lähteä yrittäjäksi.

Tavoitteena on muun muassa saada palkansaajan ja yrittäjän statuksen määrittely yksiselitteisemmäksi ja siirtyminen roolista toiseen helpommaksi, jotta yrittäjäksi ryhtyvä ei menettäisi etujaan ja sosiaaliturvaansa.

– Isommalla joukolla saamme tuotua kantojamme esiin aiempaa paremmin, Kivioja korostaa.

Suomen Yrittäjien laaja palvelupaketti huokeaan hintaan

Uuden yhdistyksen myötä tekkiläisten yrittäjäjäsenten palvelut laajenevat tulevaisuudessa. Suomen Yrittäjät on hyväksynyt Akateemiset yrittäjät AKYn toimialajärjestöksekseen.

Jatkossa tekkiläiset yrittäjäjäsenet voivat hankkia Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin vain 63 euron vuosihintaan. Palvelupaketti on tarkoitettu Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille, mutta yhteistyön myötä tekkiläinen jäsen voi hankkia palvelupaketin ilman, että hänen täytyy liittyä erikseen Suomen Yrittäjien jäseneksi. Lisätietoa palvelupaketin hankkimisesta löytyy TEKin kotisivuilta.

– Etu on huomattava. Palvelupaketti pitää sisällään muun muassa kattavan neuvonnan yritysjuridiikasta, havainnollistaa TEKin Kenttä ja järjestö -yksikön johtaja ja Akateemiset yrittäjät AKYn puheenjohtaja Joel Salminen.
 

Suomen Yrittäjien laaja palvelupaketti
Palvelupaketin hankkimisesta tiedotetaan tarkemmin helmikuun alussa.

  • Yrittäjäsanomat – jäsenlehti 11 numeroa vuodessa
  • Yrittäjäinfo 6 kertaa vuodessa
  • neuvontapalvelut
  • jäsenkortti ja edut
  • seminaarit jäsenhintaan
  • näkyvyys uudistetussa Synergiassa jäsenen niin halutessa
  • Suomen Yrittäjien uutiskirje kaksi kertaa kuukaudessa
  • Kirjautuminen jäsensivuille omalla jäsennumerolla

 

Tutustu TEKin yrittäjille suunnattuihin palveluihin

Lue myös: