Kasvun Osaaja – nyt sinua tarvitaan

|
Uutinen
Kuuntele

Jos haluat näyttää kyntesi kasvuyrityksessä, hae mukaan Kasvun Osaajaksi!

Suomen suurimmassa yritysten kasvun sparrausohjelmassa Kasvu Openissa seulotaan kevään ja kesän aikana sata yritystä, joilla on intohimoa kasvaa ja lupaava liikeidea, mutta myös rohkeutta kertoa, mihin ne tarvitsevat apua sinulta. 

Tiedätkö, miten päästään uusille markkinoille? Osaatko lanseerata uusia tuotteita ja palveluja? Onko sinulla kokemusta strategiatyöskentelystä, markkinoinnista tai johtamisesta? Tai hallitsetko jonkin muun liiketoiminnan alueen? Jos vastauksesi on kyllä, hae mukaan Kasvun Osaajaksi.

Pk-yrityksissä on potentiaalia. Kasvun Osaajat tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia tuntemaan suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä. 
Se antaa osallistujalle tilaisuuden tuoda esiin ja antaa osaamisensa ja kokemuksensa eteenpäin pk-yrityksen käyttöön.  

Myös uudet työpaikat avautuvat juuri pk-yrityksiin. Osallistumalla voit luoda itsellesi työpaikan, päätyä hallitustyöskentelyyn tai sijoittajaksi. Kun lähdet mukaan, pääset kuulemaan enemmän ja neuvottelemaan yrityksen ja omasta tulevaisuudestasi. Oleellista on tekemisen meininki! 

Näin haet mukaan

  1. Tustustu Kasvun Osaajiin: www.kasvuopen.fi/kasvun-osaajat
  2. Rekisteröidy Kasvun Osaajat -verkkosivustolta linkin kautta PIIK-palveluun, jossa osaajat ja kasvuyritykset kohtautetaan.
  3. Osallistu mahdollisuuksiesi mukaan infotilaisuuksiin Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Oulussa tai Kuopiossa. 
  4. Etsi itsellesi yrityspari PIIK-palvelussa. Sata yritystä mukaan touko-, kesä- ja elokuun aikana. Kiinnitykset 11.8. mennessä.
  5. Osaajat pääsevät rinnallakulkijoiksi Kiito­rata­päivissä syys-lokakuussa.

 

Avainsanat: