Johanna Huhtamäki kuvassa.

Johanna Huhtamäki: Kiitollisuus vie onnellisuuteen ja menestykseen

|
Uutinen

– Kiitollisuus auttaa meitä toteuttamaan unelmat, diplomi-insinööri Johanna Huhtamäki sanoo TEKin urailtatallenteessa.

Tekniikan akateemiset TEKin järjestämän uraillan motivaatiovalmentajalla, DI Johanna Huhtamäellä on esittää yksinkertainen menestysresepti: mieti säännöllisesti kolmea hyvää asiaa. Tämä auttaa lisäämään omaa kiitollisuutta, mikä taas johtaa moneen hyvään. 

– Lähde miettimään kolmea hyvää asiaa, jotka tapahtuivat tänään. Ne voivat olla pieniäkin asioita, kuten vaikka että sain lähetettyä sähköpostin, tai pääsen nyt nukkumaan eikä tarvitse enää jaksaa. Tätä ei tarvitse tehdä joka ilta. 

Huhtamäen mukaan kolme kertaa viikossa alkaa lisätä kiitollisuutta ja onnellisuutta ja vähitellen vaikuttaa siihen, miten ihminen näkee itsensä ja tuo positiivisia asioita ihmissuhteisiin. 

– Kovin suuria ponnisteluja ei tarvitse tehdä, Huhtamäki lupaa. 

Huhtamäki tekee parhaillaan väitöskirjaa motivaation, menestyksen ja kiitollisuuden yhteyksistä, ja työskentelee myös yritysvalmentajana Dream Star -yrityksessään. 

– Kiitollisuus auttaa meitä toteuttamaan unelmat ja auttaa meitä menestymään. Voimme kiittää meidän unelmamme todeksi. 

Mitä se menestys sitten on? 

– Minulle menestys tarkoittaa elää omannäköistä elämää ja tavoitella itselle tärkeitä asioita eli unelmia. Tärkeää on matka kohti unelmia, toteutuvatpa ne tai eivät.

Kuulostaako kiinnostavalta? Katso tarkemmat perustelut ja kuule Johanna Huhtamäen huima oma tarina tallenteesta Kiitollisuus – oikotie onneen ja menestykseen?

Tallenne on katsottavissa 31.3.2022 saakka ja vaatii kirjautumisen. 

Avainsanat: