Jäsenpalvelut: Vuokraa mökki

|
Uutinen
Kuuntele

Tekkiläisille on tarjolla jäsenetuhintaan vuokramökkejä, hyvinvointilomia ja hostellimajoitusta.

A-lomat eli Akava-järjestöjen Lomayhdistys tarjoaa TEKin ja muiden akavalaisten liittojen jäsenille hyvää oloa ja jaksamista tukevia etuja ja palveluita.

Jäsenille ja heidän perheilleen A-lomat järjestää edullisia täysihoitolomia. Tarjolla on lomia sekä lapsiperheille että aikuisille. Kesän 2020 tuettujen lomien hakuaika on 1.–31.3. Lomakohteita ovat esimerkiksi Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto Ylöjärvellä, Lomakoti Kotoranta Kiljavalla, Lomakoti Onnela Haukiputaalla, Rajaniemen Lomakeskus Virroilla sekä Sallan Lomakoti Sallassa. 

Myös A-lomien omistamat vuokramökit ovat suosittu ja käytetty jäsenetu. Vuokramökkejä löytyy ympäri Suomen muun muassa Himokselta, Rukalta, Tahkolta, Vuokatista, Jerisjärveltä, Ylläkseltä, Leviltä, Vierumäeltä ja Punkaharjulta. Mökkivuokran hintaan vaikuttavat vuokrauksen ajankohta sekä mökin sijainti, koko ja varustelutaso. 

Lisäksi A-lomien kautta saat vähintään kymmenen prosentin alennuksen Hostellit.fi-varausjärjestelmän kautta varatuista kotimaan hostelliyöpymisistä. Moni hostelli vuokraa huoneita, joissa on oma kylpyhuone.

Akavalaisen liiton jäsenenä voit ostaa myös kansainvälisen hostellikortin jäsenhintaan 15 euroa, kun normaalihinta on 20 euroa. Valittavanasi on lähes 4 000 Hostelling International -hostellia noin 90 maassa. Hostellikortilla saat niissäkin vähintään kymmenen prosentin majoitusalennuksen. Joidenkin maiden hostelleissa kortti on jopa edellytys yöpymiselle.

Lisätietoa: