Sisällöt avainsanalla: yrittäjä

Henkilöitä TEK Loungessa, henkilökunta, jäsenet, työyhteisö
TEKin jäsenenä sinulla on käytössäsi parhaat työkalut urasi rakentamiseen sekä rahanarvoisia etuja!
Taneli Tikan mielestä start-up-yrittäjää rajoittavat Suomessa vanhat rakenteet, verotus ja lainsäädäntö.
Uutinen | 11.6.2014
Avainsanat:
Oppaat, pöytä
Oppaistamme löydät tietoa muun muassa työsuhteesta, sopimusten teosta ja yrittäjyydestä. Käytettävissäsi on myös valmiita asiakirjapohjia.
Oulun startup-yrittäjät rakentavat kaupunkiin uutta nousua sparraamalla toisiaan. Ainutlaatuisessa yhteisössä tehdään yhteistyötä, eikä pelätä ideoiden varastamista.
Uutinen | 19.3.2014
Avainsanat:
Yksi maailman parhaimmista tuoteosaajista, Applella, Intelillä, Twitterissä ja Googlella työskennellyt April Underwood neuvoi Slushissa miten naisia nostetaan valtaan tekniikan alan yrityksissä.
Uutinen | 21.11.2019
Tulevaisuuden työpaikat syntyvät pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. TEKin Yrittäjyys-Roadshow kiersi vuoden aikana kuudella teekkarikampuksella keräämässä ideoita yrittäjyyden edistämiseen.
Uutinen | 6.3.2014
Avainsanat:
Euroopan suurimpien joukkoon paisunut kasvuyritystapahtuma kupli luovaa energiaa, mutta muistutti myös elämän perusteiden tärkeydestä. Perttu Pölönen palkittiin tapahtuman yhteydessä vuoden luovimpana suomalaisena.
Uutinen | 4.12.2014
Avainsanat:
Akavan puheenjohtaja Sture Fjäderin mielestä tulos on rohkaiseva, koska Suomi tarvitsee lisää yrittäjiä ja heidän luomiaan työpaikkoja.
Uutinen | 27.11.2014
Avainsanat:
Jukka Jokiniemi innostuu yhteistyöstä muotoilijoiden kanssa, puhuu heikompien puolesta ja maksaa veronsa Suomeen – mielellään. Valaisinyritys Innojok Oy:n toimitusjohtaja pokkasi Akavan yrittäjäpalkinnon 2014.
Uutinen | 27.11.2014
Avainsanat:
Digitalisoituvassa maailmassa katsotaan kissavideoita vessassa, mutta muutos tuo mukanaan myös tilaa uusille avauksille. Ilo irti yrittäjyydestä -tapahtumassa kuultiin digivisioiden lisäksi myös Lauri Salovaaran 15 elämänohjetta.
Uutinen | 4.6.2015
Avainsanat: