Sisällöt avainsanalla: julkinen sektori

Kättelevät ihmiset
Yleiskorotukset nostavat palkkoja yhteensä 5,5 prosenttia. Toukokuussa yliopistojen kokoaikaiset työntekijät saavat vähintään 400 euron kertaerän.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/yliopistojen-34-000-palkansaajan-uusi-kaksivuotinen-tyoehtosopimus-on-hyvaksytty

Ihmisiä kävelee rappusissa
Yliopistojen palkankorotusneuvotteluissa on saavutettu perjantaina aamupäivällä 34 000:tta palkansaajaa koskeva neuvottelutulos.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/34-000-yliopistolaisen-palkankorotuksista-syntyi-neuvottelutulos-perjantaina-243

Kättelevät ihmiset
Yli 420 000 kuntien ja hyvinvointialueiden palkansaajan tämän ja ensi vuoden palkankorotuksista on syntynyt sopu, kun järjestöt ovat tänään hyväksyneet viime perjantaina syntyneen neuvottelutuloksen.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/juko-ja-jau-tyytyvaisia-kuntien-ja-hyvinvointialueiden-palkankorotuksista-syntyi-sopu-ratkaisu-on-poikkeuksellisen-laaja-ja-koskee-lukuisia-ammattialoja

TES-neuvottelut
Kuluvan vuoden palkoista ei syntynyt neuvottelutulosta. Seuraavan kerran palkansaajajärjestöt ja Sivista tapaavat 13. maaliskuuta. Neuvottelut saavat silloin uuden suunnan, kun pöydässä ovat palkkojen lisäksi myös sopimusmääräykset.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/neuvottelut-yliopistojen-henkiloston-palkoista-jatkuivat-13

Kättelevät ihmiset
Palkansaajien pääsopijajärjestöt ja Valtion työmarkkinalaitos saavuttivat 22. helmikuuta neuvottelutuloksen valtion virka- ja työehtosopimukseksi sopimuskaudelle 2023–2025.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/valtion-tyomarkkinaratkaisu-on-hyvaksytty

Ihmisiä katsomassa papereita toimistossa
Sopimuksen sisällöstä kerrotaan, kun kaikkien osapuolten hallinnot ovat hyväksyneet sen. JUKOn hallitus kokoontuu torstaina iltapäivällä.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/valtion-78-000-palkansaajan-virka-ja-tyoehtosopimuksesta-on-syntynyt-neuvottelutulos-keskiviikkoiltana

Ihmisiä katsomassa papereita toimistossa
Yliopistojen 34 000 palkansaajan neuvottelut kuluvan vuoden palkoista ovat päättyneet ainakin toistaiseksi, kun yliopistotyönantajia edustava Sivista ilmoitti viime perjantaina, ettei se ei nähnyt edellytyksiä sopia uusia neuvotteluaikoja.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/yliopistojen-neuvottelut-kuluvan-vuoden-palkantarkistuksista-jaatyivat-palkansaajat-odottavat-sivistalta-jatkoa

tes-neuvottelut 2
Valtion tämän vuoden palkankorotuksista ei ole saavutettu neuvottelutulosta.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/valtion-palkankorotuksista-ei-saavutettu-neuvottelutulosta-keskiviikkona

Kuvituskuva opiskelijoista Aalto-yliopistolla
Neuvottelut yliopistojen kuluvan vuoden palkankorotuksista ovat käynnistyneet tiistaina 17. tammikuuta. Yhteensä ne koskevat 34 000:ta palkansaajaa.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/neuvottelut-yliopistojen-34-000-palkansaajan-taman-vuoden-palkoista-alkoivat-tiistaina

Kyniä pöydällä
Valtion pääsopijajärjestöt ovat irtisanoneet valtion virka- ja työehtosopimukset päättymään 28. helmikuuta 2023.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/valtiovarainministerio-katkaisi-yllattaen-78-000-tyontekijansa-palkkaneuvottelut