Sisällöt avainsanalla: arkkitehti

Noora Koskivaara, Arvind Ramachandran ja Jussi Nousiainen seisovat vierekkäin.
Helsinkiläinen Arvind Ramachandran on Työelämän arkkitehtiraati TAR:n uusi puheenjohtaja. Hän on töissä Arkkitehtuuritoimisto B&M:ssä.
Uutinen
Avainsanat:

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/arvind-ramachandran-alkaa-vetaa-arkkitehtiraatia

Pirkko Petrovic seisoo ulkona, takanaan aurinkoinen Berliinin kaupunkimaisema.
DI, arkkitehti Pirkko Petrovic johtaa menestyvää arkkitehtitoimistoaan Berliinissä. Saksassa arkkitehdin toimenkuva poikkeaa Suomessa totutusta.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/avaimet-kateen-berliinissa

Jäsenet pitämässä presentaatiota
Lähde ehdolle Työelämän arkkitehtiraadin johtokuntaan. Arkkitehtiraadin johtokunta valitaan kolmeksi vuodeksi kerrallaan, ja ehdolle voivat asettua kaikki työsuhteiset TEKin arkkitehtijäsenet viimeistään 20.2.2024.
Uutinen
Avainsanat:

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/kiinnostaako-paikka-arkkitehtien-nakoalapaikalla

Kaksi kypäräpäistä työmaalla.
Tekniikan akateemiset TEKin työmarkkinatutkimuksen mukaan selvästi tavallisin syy palkankorotukselle oli työehtosopimuksessa sovittu yleiskorotus.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/diplomi-insinoorin-mediaanipalkka-nousi-5-597-euroon-tyoehtosopimuksen-kirjaus-tavallisin-syy-palkankorotukselle

Pöydällä on tietokone, kahvikuppi, banaani ja älypuhelin
Tekniikan alan yliopistokoulutettujen työllisyystilanne on pysynyt hyvänä, mutta arkkitehtuurin ja rakentamisen koulutusaloilla työttömien määrä on kasvanut vuoden aikana peräti 64 prosenttia.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/sakkaava-asuntokauppa-heikentaa-arkkitehtuurin-ja-rakennusalan-tyollisyystilannetta

Arkkitehdit tutkivat kuvaa pöydän ääressä.
Tekkiläisten arkkitehtien ja muiden tutkintojen suorittaneiden välillä vallitsee palkkaero, joka johtuu työtehtävistä, toimialoista ja johtopaikkojen vähäisyydestä.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/arkkitehtien-palkat-matavat-monesta-syysta

Arkkitehti Ville Saarikoski istuu värikkäässä studiossaan.
Arkkitehti Ville Saarikosken kädenjälki näkyy kohteissa ympäri maailman. Vastuullisen työnsä ohessa hän suunnittelee Salama-panimon olutetiketit. Vastakohtaiset työt luovat tasapainon.
Uutinen
Avainsanat:

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/vakava-arkkitehti-ja-villi-oluttaiteilija

Ostoskärry makaa kyljellään lumessa.
Diplomi-insinöörin mediaanikuukausipalkka nousi viime vuonna 3,7 prosenttia edellisvuodesta 5 420 euroon. Diplomi-insinöörien ostovoima kuitenkin heikkeni, koska samaan aikaan kuluttajahinnat nousivat 8,3 prosenttia. TEKin työmarkkinajohtaja Teemu Hankamäki perää yrityksiltä nyt vastuullisuutta.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/tek-diplomi-insinoorien-ostovoima-heikkeni-ostovoiman-sailyttaviin-palkankorotuksiin-on-varaa

Alvar Aallon suunnittelema TKK:n päärakennus kylpee auringonvalossa.
Teknillisen korkeakoulun uusi päärakennus kuumensi tunteita Otaniemessä lähes seitsemänkymmentä vuotta sitten.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/alvar-aallon-korvapuustit

Ville Lehmuskoski keskellä kaupunkia.
Tulevaisuus. Helsingin kaupunki on saanut kaupunkisuunnittelun ylimmäksi virkamieheksi diplomi-insinöörin, joka kertoo nyt, mihin suuntaan Helsinki ja muut suuret kaupungit kehittyvät.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/isossa-kaupungissa-loppuu-ensimmaisena-tila