Yrittäjyyttä voi kokeilla myös kevyesti

|
Uutinen
Kuuntele

TEKin jäsenet saavat alennusta UKKO.fi-laskutuspalvelusta.

Yhä useampi TEKin jäsen toimii sivutoimisena yrittäjänä. Jotta yrittäjyyttä voisi kokeilla entistä kevyemmin, TEK on sopinut jäsenedusta  UKKO.fi-laskutuspalvelun kanssa.

UKKO.fi on verkossa toimiva kevytyrittäjyyspalvelu, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan ilman oman yrityksen perustamista. Palvelu huolehtii käyttäjiensä puolesta laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvistä paperitöistä sekä viranomaisilmoitusten ja maksujen hoitamisesta.

Tampereen teknillisessä yliopistossa neljättä vuotta opiskeleva Jaakko Kemppainen käyttää UKKO.fi-palvelua DJ-töiden keikkapalkkioiden laskutukseen, kulujen vähennykseen sekä palkanmaksuun.

– Keikkapalkkioiden laskuttaminen on hoidettava asiakkaan ehdoilla ja lakia noudattaen, mutta oman toiminimen perustaminen ei kuulostanut houkuttelevalta vaihtoehdolta harrastustoimintaa varten.

UKKO.fi:ssä palvelumaksu maksetaan vain palkanlaskennan yhteydessä. UKKO.fi ei veloita laskun lähettämisestä tai työhön liittyvien kulujen käsittelemisestä. Rekisteröityminen, palvelun käyttö ja laskujen luominen on maksutonta.

– Olen ollut hyvin tyytyväinen UKKO.fin palveluun. Tilin perustaminen oli helppoa, ja toiminta asiakaspalvelun kanssa on nopeaa ja mukavaa, Kemppainen jatkaa.

UKKO.fi:n etu TEKin jäsenille

  • Laskutuspalvelusta 20 prosentin alennus: provisio on normaalisti 5 prosenttia laskutuksen loppusummasta, TEKin jäsenille 4 prosenttia.

  • Saat edun käyttöösi ilmoittamalla UKKO.fi:n asiakaspalveluun olevasi TEKin jäsen.