Yrittäjät hyötyvät runsaasti TEKin jäsenyydestä

|
Uutinen
Kuuntele

Yritystoiminnassa tulee usein vastaan tilanteita, joissa saattaa tarvita lakimiehen apua. Myös TEKin 
Yrittäjäklubin verkosto on 
tärkeä erityisesti yksinyrittäjille.

TEKin yrittäjäpalveluista vastaavan Martti Kiviojan mukaan perinteinen jako palkansaajan ja yrittäjän välillä on aikansa elänyt.

– Toki meillä on jäseninä myös pelkästään yrittäjyydellä elantonsa tienaavia, mutta suurin osa tekkiläisistä yrittäjistä myy osaamistaan sivutoimisina palkkatyön ohella. 

Yksinyrittäjinä toimivat tekkiläiset on turvattu vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella, joka kattaa oikeudenkäyntikuluja työsuhderiidoissa, henkilö- ja esinevahinkoja sekä varallisuusvahinkoja. TEKillä on myös useampia yritystoimintaan erikoistuneita lakimiehiä. 

– Lisäksi tarjoamme tekkiläisille Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin hintaan 96 euroa vuodessa. Palvelupaketti avaa pääsyn Suomen Yrittäjien neuvontapalveluihin. Tämä on ollut joillekin yrittäjille jopa syy liittyä TEKiin, koska varsinkin isompien yritysten omistajat säästävät enemmän kuin TEKin jäsenmaksun verran ottamalla palvelupaketin meidän kauttamme, Kivioja jatkaa.

TEK tarjoaa jäsenilleen merkittäviä etuja myös erilaisiin laskutuspalveluihin, joiden avulla yrittäjyyttä voi kokeilla kevyesti jopa perustamatta toiminimeä.

– Sekä Ukko.fi- että OP Kevytyrittäjä -palveluista tekkiläiset saavat 20 prosenttia alennusta. Olemme tänä syksynä aloittaneet yhteistyön myös Holvin kanssa ja TEKin jäsenet saavat Holvin yritystilipaketin käyttöönsä maksutta ensimmäiseksi kolmeksi kuukaudeksi, Kivioja kertoo.