Vastavalmistuneille huippuvalmennusta ja rahanarvoisia etuja

|
Uutinen
Kuuntele

TEK on viime vuosina panostanut voimakkaasti vastavalmistuneiden palveluihin ja etuihin.

Vastavalmistuneet ovat TEKille tärkeä jäsenryhmä, jonka tarpeisiin halutaan vastata.

Jo muutaman vuoden ajan pyörinyt Nuorten osaajien forum on yksi konkreettisista panostuksista vastavalmistuneisiin. Valmennuksessa kehitetään niitä työelämän taitoja, joita akateeminen koulutus ei ole pystynyt antamaan.

– Teemme yliopistojen kanssa yhteistyössä vastavalmistuneiden palautekyselyä. Hyödynnämme myös TEKinä tätä palautetta esimerkiksi Nuorten osaajien forumin kehittämisessä. Forum tarjoaa tukea oman ammatillisen vaikuttavuuden parantamiseen, nykyisen tai tulevan johtajuusosaamisen, vuorovaikutustaitojen sekä henkilöbrändin kehittämiseen, kertoo TEKin maisteriopiskelijoiden ja vastavalmistuneiden jäsenyysvastaava Ida Rantanen.

TEKin valtuusto päätti pari vuotta sitten, että kaikille vastavalmistuneille myönnetään ensimmäisen täysjäsenyysvuoden ajaksi jäsenmaksualennus. Jäsenmaksu vastavalmistuneille on 17,38 euroa kuukaudessa vuonna 2021 (normaalihinta 29,25 euroa).

Myös jäsenetuja tarjoaville kumppaneille vastavalmistuneet ovat tärkeä ryhmä. Danske Bank tarjoaa TEKin vastavalmistuneille jäsenille etu- ja palvelukokonaisuuden, jonka arvo on jopa yli 700 euroa vuodessa sekä merkittäviä etuja asuntolainaan ja sijoittamiseen.

Lisäksi kaikki TEKin täysjäsenten edut ja palvelut ovat vastavalmistuneiden käytössä mukaan lukien esimerkiksi henkilökohtainen uravalmennus.