Aikuinen istuu kotonaan kannettavan tietokoneen ääressä kuulokkeet päässään.

Urapalvelut tukevat urakehitystäsi

|
Uutinen

TEKin urapalvelut ovat apunasi, kun mietit oman urasi suuntaa tai kaipaat tukea työnhakuun.

Tekniikan akateemiset TEK tarjoaa jäsenilleen työuran tueksi tietoa, työkaluja, tapahtumia ja valmennuksia.

– Olemme koonneet verkkosivullemme paljon vinkkejä oman uran suunnitteluun ja työnhakuun. Itsenäisesti suoritettavat verkkovalmennukset mahdollistavat ajankohtaiseen aiheeseen syventymisen juuri silloin kuin siihen on itsellä aikaa, tiiminvetäjä Sari Haataja kertoo TEKin urapalveluista.

– Verkkovalmennusten avulla voi muun muassa harjoitella oman osaamisen sanoittamista, perehtyä piilotyönhakuun, tehostaa omaa LinkedInin käyttöä tai valmistautua työhaastatteluun.

Verkkovalmennuksissa voi myös harjoitella esiintymistaitoja tai valmistautua eläkkeelle jäämiseen.

Oman yksilöllisen uratilanteen läpikäyntiin on täysjäsenille myös tarjolla henkilökohtaista uravalmennusta niin suomeksi kuin englanniksi.

– Mentorointiohjelmamme on ollut jäsenten keskuudessa hyvin suosittu, ja se onkin vakiintunut osaksi TEKin palvelutarjontaa. Haemme kausittain uusia mentoreita ja aktoreita, joten kannattaa seurata jäsenkirjeitä, jos mentorointi kiinnostaa, Sari Haataja jatkaa.

Näin pääset alkuun

Tietoa työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyvistä palveluista saat TEKin verkkosivuilta sekä seuraamalla TEKin jäsen- ja tapahtumakirjeitä.