Turvaa pahimman varalta

|
Uutinen
Kuuntele

TEKin jäsenille on tarjolla edullisesti turvaa pahimman varalta. Ifin henkivakuutus­kumppani Keskinäinen Vakuutus­yhtiö Kaleva tarjoaa TEKin jäsenille ja heidän puolisoilleen henkivakuutuksen erityisen edullisesti.

Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINEn syksyllä 2016 tekemässä henkivakuutusten hintavertailussa selvisi, että Kaleva tarjoaa ylivoimaisesti Suomen halvimmat henkivakuutukset yhteistyöjärjestöjensä jäsenille. Vertailtaessa henkivakuutuksen hintoja edelleen järjestöjen kesken nähdään, että yksi edullisimmista henkivakuutuksia on tarjolla TEKin jäsenille.

Mihin henki­vakuutusta tarvitaan?

Aiemmin jaettuja kuluja voi perheenjäsenen kuoleman jälkeen olla maksamassa vain yksi henkilö. Lisäksi menot yleensä kasvavat hetkellisesti muun muassa perintöverojen, kuolemaan liittyvien menojen sekä oman arjen järjestelyyn liittyvien kuluerien takia. 

Kaleva teetti sähköisen kyselytutkimuksen runsaalle tuhannelle parisuhteessa elävälle 18–74-vuotiaalle suomalaiselle vuonna 2015. Reilu kolmannes (37 %) vastaajista uskoo, että ei selviäisi taloudellisesti tai joutuisi suuriin vaikeuksiin, jos puolison tulot yhtäkkiä menetettäisiin.

Henkivakuutus auttaa säilyttämään elintason samalla tasolla, jolla se oli ennen surun hetkeä.

TEKin jäsenten henkivakuutuksen esimerkkihintoja
  • 200 000 euron henkivakuutusturva 40-vuotiaalle jäsenelle maksaa alle 17 euroa kuukaudessa.
  • Pariskuntien on mahdollista vakuuttaa itsensä Pari­turvalla. 200 000 euron henki­vakuutusturva 40-vuotiaalle pariskunnalle maksaa alle 26 euroa kuukaudessa.
  • Ota etusi käyttöön: henki­vakuutuskuntoon.fi