Tekniikka ja Talous -lehti ilmestyy nyt joka päivä – hyödynnä jäsenetusi

|
Uutinen
Kuuntele

Tekniikka&Talous-lehti on aloittanut uuden digitaalisen lehden julkaisemisen. Kaikki TEKin jäsenet, joilla on voimassa oleva digitaalinen Tekniikka&Talous-lehden tilaus, voivat lukea T&T Päivää Talentum Summa -verkkopalvelussa.

Uusi lehti ilmestyy joka arkipäivä kello 16.30 Talentum Summa -verkkopalvelussa. Löydät lehden Tekniikka&Talous-lehden alta kohdasta ”Päivän lehti”.

T&T Päivä kertoo ja analysoi päivän tärkeimmät uutiset teknologian ja talouden alueelta. T&T Päivä on suunniteltu kiireisen ammattilaisen tarpeita ajatellen. Uudessa lehdessä on myös juttuja, joita ei ole saatavilla mistään muualta.

Lehti on luettavissa niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Saat ilmoituksen uuden lehden ilmestymisestä joka päivä sähköpostiisi.

T&T Päivä on osa Tekniikka&Talouden digitaalista Summa-tilausta.

Tekniikka&Talouden viikkolehti jatkaa ilmestymistään uuden digilehden rinnalla normaalisti niin painettuna versiona kuin Summassakin. Löydät perjantaisin ilmestyvästä lehdestä edelleen tiiviin uutiskattauksen, supergraafin, reportaasit, perusinsinööri Veijo Miettisen kolumnin ja muut tutut suosikit.