TEKin jäsen, nyt on tilaisuutesi täydentää osaamistasi

|
Uutinen
Kuuntele

FITech tarjoaa maksutta seitsemän tekniikan alan yliopiston opintoja mm. ohjelmoinnista, tekoälystä, koneoppimisesta ja digitalisaatiosta niin työssäkäyville kuin opiskelijoillekin.

Työelämän digitaalinen murros tuo uusia vaatimuksia osaamisen jatkuvalle kehittämiselle. Tietotekniikka on levinnyt käytännössä kaikille työelämän alueille, ja tekoäly muuttaa monia ammatteja entisestään.

Opintoja voi tehdä joustavasti töiden ohessa

TEK on perustajajäsenenä FITech -verkostoyliopistossa. FITechin tänä syksyllä käynnistyvä opintotarjonta sopii erityisen hyvin työelämässä oleville aikuisille, joilla on jo aikaisempia korkeakouluopintoja. Monet kurssit toteutetaan etäopintoina verkossa. Monipuolinen tarjonta ulottuu tekoälyn perusteista ICT-ammattilaisten syventäviin opintoihin.

Taitojen päivitys voi olla tarpeen esimerkiksi nykyisen tehtävänkuvan muutoksen tai työpaikan vaihdon takia. FITechin kautta on mahdollista opiskella esimerkiksi monissa ammateissa hyödyllisiä ohjelmoinnin perustaitoja.

Ohjelmoinnin ja tekoälyn perusteista ICT-ammattilaisten syventäviin opintoihin


ICT-alan ammattilaisille FITech tarjoaa syventäviä opintoja, joiden avulla voi päivittää alalla nopeasti vanhentuvaa osaamista sekä laajentaa sitä kokonaan uusille alueille. Syventävien opintojen teemoja ovat esimerkiksi ohjelmistojärjestelmät ja -tuotanto sekä digitalisaatio.
 
ICT-alan lisäksi tarjolla on myös muita teknillisiä opintoja, kuten ympäristö- ja energiatekniikan sekä energian varastoinnin ja akkuteknologian kursseja.

Myös opiskelijat voivat suorittaa FITechin kursseja

Tutkinto-opiskelijoilla on myös mahdollisuus opiskella FITech-yhteistyöyliopistossa ja sisällyttää tutkintoihinsa niiden tarjoamia sivuainekokonaisuuksia ja yksittäisiä kursseja.

Suoritetut opintopisteet voi siirtää osaksi tutkintoa Puro-palvelussa tai toimittamalla opintosuoritusotteen omaan yliopistoon. FITech-opinnot kannattaa sisällyttää omaan HOPS-suunnitelmaan ennen kurssille hakemista.

Noin 150 kurssia tarjolla ja haku on avoinna! Alkusyksyn kurssien ilmoittautuminen päättyy 3.9.2019.
 
Tartu mahdollisuuteen ja tutustu tarjontaan!
 
Pohditko vielä, mistä liikkeelle? Tsekkaa henkilökohtaiset kurssisuositukset Big pICTure-kyselyllä.

 

Avainsanat: