TEK ja Nyyti etsivät vapaaehtoisia mielenTEKoja-chattiin

|
Uutinen
Kuuntele

Chat tarjoaa vertaistukea opiskelijalta toiselle. Tarkoituksena on luoda myötätuntoista opiskelijakulttuuria tekniikan ja luonnontieteiden aloille.

MielenTEKoja-chatissa opiskelija voi keskustella kahden kesken vapaaehtoisen vertaispäivystäjän kanssa mistä tahansa mielen hyvinvointiin tai opiskelukykyyn liittyvästä aiheesta. Päivystäjät ovat Nyyti ry:n tehtävään kouluttamia korkeakouluopiskelijoita. Chat on osa TEKin ja Nyyti ry:n yhteistä mielenTEKoja-hanketta

MielenTEKoja-chat aukeaa 4.10.2021. 

Haku vapaaehtoisiksi päivystäjiksi on nyt auki. Tehtävään ei edellytetä aikaisempaa kokemusta vastaavasta toiminnasta – Nyyti perehdyttää tehtävään ennen ensimmäistä chat-vuoroa, ja tukena on vuoron aikana Nyyti ry:n työntekijä. Vertaispäivystäjänä toimitaan syyslukukauden 2021 ajan.

Kiinnostuitko?

Jos haluat auttaa kanssaopiskelijaa ja olla mukana luomassa mielenterveellisempää opiskelijakulttuuria, hae mukaan vertaispäivystäjäksi.

Lisätietoja tehtävästä ja toiminnasta antaa arkisin klo 9–15 välillä mielenTEKoja-chatin koordinaattori Linda Lindström, puh./Whatsapp/Telegram  050 530 2449, linda.lindstrom(at)nyyti.fi

Lue myös:

MielenTEKoja-ryhmät ja -kurssit käynnistyvät

Syksyllä teemme mielenTEKoja