Teekkarivappu mediassa

|
Uutinen
Kuuntele

Teekkarit kunnostautuivat vapun vieton lisäksi aamu-TV:ssä ja lehtien palstoilla.

TEK-verkkolehden wapunjälkeinen lehdistökatsaus

Tampin Antti Pulkki ja Jubileum Julkku antoivat esimakua vappuhuumorista MTV3:n Huomenta Suomi-lähetyksessä Teekkarit tissien asialla.

Pohjalainen esitteli kuvakoosteessaan teknisten tieteiden ainejärjestön Tutti ry:n järjestämää kastetilaisuutta Vaasassa. Vaasan yliopiston rehtori Matti Jakobsson muistutti, että tekniikan alan opiskelu on alkanut Vaasassa jo tsaarin aikaan, vuonna 1849.

Teekkarit ja RWBK olivat näkyvästi esillä Hesarin vapunjälkeisessä kuvakoosteessa Tanssia, teekkareita ja vappupalloja – vappuhulinan kuvakooste Helsingistä.

Länsiväylä uutisoi että tuotantotekniikan laboratorion edustalla seissyt epäkeskopuristin on laitettu jälleen käyttöönottokuntoon. "Voitelu suoritettiin hyvässä hengessä kaatamalla laakereihin tilkkanen jaloviinaa. Nyt epäkeskopuristin on jälleen vuoden ajan käyttökuntoinen, toteaa Lars Lindeman Konepajakillasta".

Yhteishyvä-lehti kertoo näyttävästi Tampereen teekkareiden kasteesta. "Vappu kuvastaa hienosti teekkarikulttuuria. Teekkarihenkeen kuuluu paitsi hullujen ideoiden keksiminen myös periksiantamattomuus niiden toteuttamiseksi. Yhdessä oleminen, perinteiden kunnioittaminen ja itsensä peliin laittaminen ovat tärkeitä tekijöitä", kertoo TTYY:n entinen teekkarivastaava, TEKin teekkariyhdysmies Mikko Grönlund.

Hervannan sanomien mukaan lähes jokainen Tampereen Teekkari kärsii niin fyysisestä kuin henkisestäkin krapulasta.

Muokattu 5.5. klo 12.34: poistettu Tekniikka&talouden vanhentuneeksi osoittautunut juttu.

Huomasitko muita teekkariaiheisia vappu-uutisia? Anna vinkki ja kommentoi artikkelia. 

Avainsanat: