Postin lakko vaikuttaa lehtien jakeluun

|
Uutinen
Kuuntele

Tänään alkavan postialan lakon vuoksi paperisen TEK-lehden sekä Talentumin lehtien jakelu saattaa viivästyä. Lehdet ovat kuitenkin luettavissa verkosta.

Postialan työntekijäjärjestö PAU on jättänyt lakkovaroituksen tänään 19.11. klo 16 alkavista paikallisista työnseisauksista, jotka toteutuessaan aiheuttavat merkittävää viivettä postinkulkuun, kertoo Posti Oy tiedotteessaan. 

TEK-lehden ja TEKin jäsenetuna tarjoamien Talentumin ammattilehtien, kuten Tekniikka&Talouden ja Talouselämän toimitus saattaa viivästyä. Lehtiä voit kuitenkin lukea myös digitaalisessa muodossa. Uuden TEK-lehden artikkeleita voit lukea täältä verkkolehdestä ja Talentum tarjoaa Tekniikka&Talouden ja Talouselämän luettavaksi Summa-palvelusta myös niille, joilla Summa ei vielä ole käytössä. 

Tee Summaan ilmaiset kokeilutunnukset näistä linkeistä, niin saat digilehdet luettavaksi kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta ja ilman jatkositoumuksia:

- Tekniikka&Talous

- Talouselämä

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä suoraan Talentumin asiakaspalveluun: verkkopalvelut@talentum.com tai p. 020 442 4100.

Paperiset lehdet voit vaihtaa kokonaan digitaalisiin TEKin jäsenrekisterin omissa tiedoissa. Tällöin saat tutustumisetuna kolmeksi kuukaudeksi koko Talentumin lehtisisällön luettavaksi sekä yhden sähköisen kirjan. Etu koskee TEKin täysjäseniä, jotka vaihtavat paperilehden digitaaliseen ensimmäisen kerran.

 

Avainsanat: