Pitkäaikainen nokialainen luottamusmies TEKiin asiamieheksi

|
Uutinen
Kuuntele

DI Tuula Aaltola on valittu Tekniikan akateemiset TEKin yksityisen sektorin asiamieheksi.

DI Tuula Aaltola on nimitetty 24.5.2018 alkaen yksityisen sektorin asiamieheksi Tekniikan akateemiset TEKin neuvotteluyksikköön. Hänen työtehtäviään ovat mm. työehtosopimusneuvotteluihin osallistuminen sekä luottamusmiesten ja jäsenten neuvonta.
 

Tavallaan ensimmäistä kertaa elämässäni siirryn kutsumusammattiin


Aaltola on tehnyt pitkän uran Nokia Solutions and Networks Oy:n ja sen edeltäjien palveluksessa monipuolisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä. Aaltola on lisäksi toiminut ylempien toimihenkilöiden luottamushenkilönä työpaikallaan sekä useissa TEKin ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n toimielimissä. Akava onkin palkinnut Aaltolan vuoden työpaikkavaikuttajana vuonna 2017, mistä voit lukea lisää täältä

Luottamustehtäviensä myötä Aaltola on tutustunut liittojen toimintaan lähemmin ja kokee niiden tekemän työn tärkeäksi. Tulevaa tehtäväänsä Aaltola odottaakin innolla. 

– Olen tosi innoissani siitä, että on vielä mahdollista vaihtaa uraa tässä iässä. Uran ensimmäisen neljänneksen olin IT-alalla, ja nyt olen ollut kaksi neljännestä tässä tietoliikennealalla, niin jännä vaihtaa loppu-uraksi sitten järjestöalalle. Tavallaan ensimmäistä kertaa elämässäni siirryn kutsumusammattiin, Aaltola sanoo.

Avainsanat: