Parempaan työelämään?

|
Blogimerkintä

Palataan elokuussa parempaan työelämään. Sellaiseen, jossa on koottuna hyvät asiat vanhoista ajoista sekä korona-arjesta. Työelämään, joka on jokaisen itsensä näköistä.

Rytminpalautus. Pian puolet suomalaisista on saanut koronarokotteen. Toivottavasti meitä elokuussa odottaa jonkinlainen laskeutuminen normaalimpaan työelämään. Itse haluan uskoa, että lomien jälkeen arki loksahtaa taas jonkinlaiseen järjestykseen. Rytmiin, jossa on jotain vanhaa ja tuttua sekä jotain uutta, korona-ajasta opittua.

Vanhaa voisi olla ainakin työn ja vapaa-ajan selkeä erottelu: toimistopäivien päätteeksi työt jäävät konttorille ja koti tuntuu taas pelkästään kodilta. Etäpäivät puolestaan ovat ylellisyyttä silloin, kun niitä on vain kaksi eikä viisi viikossa. Palataan siis elokuussa parempaan työelämään. Sellaiseen, jossa on koottuna hyvät asiat vanhoista ajoista sekä korona-arjesta. Työelämään, joka on jokaisen itsensä näköistä.

Jäsenet esiin. Jotain uutta ja jotain vanhaa on myös TEKin uudessa brändissä, joka näkee päivänvalon kesäkuussa. Samaan aikaan uudistuvat nettisivumme. Brändityötä tehdessämme olemme pohtineet, mikä TEK on, millä äänensävyllä se puhuu ja miltä se näyttää. Kysyimme myös teidän jäsenten näkemyksiä asiaan.

Uusi brändi näyttää siltä, mitä me toivoaksemme olemme: moniarvoiselta, aidolta ja lähellä jäseniä olevalta. Laitattehan palautetta, kun kanavamme kesäkuussa uudistuvat.

Kotimaa kutsuu. Ulkomaan matkat vaikuttavat tässä vaiheessa koronakevättä kaukaiselta unelmalta. Mutta kotimaa – se kutsuu! Nyt on mahtava hetki ottaa Suomi haltuun. Matkustaa sinne, missä ei ole aiemmin ollut. Tai tuttuun ja turvalliseen.

Moni tuttu on viime kuukausina ihastellut somepäivityksissä paitsi luonnon ihmeitä, myös vaikkapa Turun, Kuopion tai Jyväskylän ihanuutta. Kesällä kotoiset paikkakunnat ovat kauneimmillaan, nautitaan siis niistä.

Ihanaa kesää!

Kirjoitus on julkaistu aikaisemmin TEK-lehdessä 3/2021.

Avainsanat: