Palkitse yhdistysaktiivi - ehdota Vuoden Välkkyä

|
Uutinen
Kuuntele

Vuoden Välkky -palkinnolla halutaan tuoda esiin hyviä ammattiyhdistystoimintaa kehittäviä ideoita.

Palkinto jaetaan sellaisesta uutta luovasta ideasta tai toiminnasta, joka on ollut esimerkillistä jäsenpalvelua tai edistänyt ammattiyhdistyksen kehittymistä ja vaikuttavuutta tai lisännyt yhdistyksen jäsenten yhteenkuuluvuutta.

Tällaista toimintaa voivat olla esimerkiksi jäsentapahtumat ja -koulutukset, jotka kehittävät jäsenistön osaamista tai auttavat virkistäytymään, verkostoitumaan, saamaan vertaistukea tai luomaan yhteishenkeä. Toiminta voi olla myös yhdistyksen luottamustoimijoiden ja aktiivien motivoimista ja jaksamisen kehittämistä. Se voi olla myös perusjäsenten työssä jaksamiseen ja työpaikan epäkohtien korjaamiseen vaikuttamista.

Ehdota syyskuun loppuun mennessä

Palkinnon saajaksi voi ehdottaa akavalaiseen ja STTK:laiseen yhdistykseen kuuluvaa aktiivia tai aktiivien ryhmää, jonka luova ongelmanratkaisutaito ja hyvät ideat tai ahkera työpanos yhdistyksen kehittämiseksi ovat tehneet sinuun niin suuren vaikutuksen.

Voit ehdottaa palkinnon saajaa syyskuun loppuun mennessä kulttuurisihteeri Inka Ukkolalle, inka.ukkola@tjs-opintokeskus.fi. Muistathan perustella ehdotuksesi.

Ehdokkaat julkaistaan TJS Opintokeskuksen verkkosivuilla marraskuun ajan ja kaikkien akavalaisten ja STTK:laisten yhdistysten jäsenet voivat käydä äänestämässä omaa suosikkiaan. Palkintokategorioita on kaksi: yleisöäänestyksen voittaja sekä Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliiton hallituksen valitsema.

Vuoden Välkky -palkinnon saajat
  • 2014 TJS:n hallituksen palkinto räätälöidyille yt-koulutuksille ja jäsenäänestyksen palkinto luottamusmiesryhmän yhteistoiminnalle
  • 2013 Kaksi palkittua: alueyhdistys Tampereella aluevastaavaverkoston luomisesta sekä ammattiosasto järjestötoiminnan kokonaisvaltaisesta uudistamisesta ja erityisesti jäsenten tavoittamisesta sähköisen viestinnän keinoin.
  • 2012 Palkintoa ei jaettu.
  • 2011 Alueyhdistyksen perustaminen pääkaupunkiseudulle.
  • 2010 Ay Racing -pelin kehittäjille.
  • 2009 Kaksi palkittua: Valituskuoro ja Metänmulukasukilipailu.

 

Avainsanat: