Nuorten osaajien aftereilla voit tutustua toisiin tekkiläisiin

|
Uutinen
Kuuntele

TEKin tilaisuuksia kehitetään osallistujien palautteiden perusteella ja jäsenlähtöisesti.

Tekkiläiset tapaavat toisiaan lukuisissa TEKin tapahtumissa ympäri Suomen. Nuorten osaajien afterit ja illat ovat uudentyyppisiä tilaisuuksia, joita on järjestetty nyt parin vuoden ajan.

– Opiskelijaelämä on usein hyvin yhteisöllistä. Kun siirrytään opinnoista työelämään, ja erityisesti mikäli muutetaan uudelle paikkakunnalle, voi kokea jonkinlaisen sosiaalisen tyhjiön. Nuorten osaajien aftereilla jäsenet pääsevät verkostoitumaan samalla paikkakunnalla asuvien ja samassa elämäntilanteessa olevien tekkiläisten kanssa, TEKin nuorten jäsenvastaava Ida Rantanen kertoo.

Nuorten osaajien afterit on tarkoitettu erityisesti työelämässä aloitteleville tai muutaman vuoden työelämässä jo olleille TEKin jäsenille, jotka ovat maisterivaiheen opiskelijoita tai valmistuneet alle viisi vuotta sitten.

– Viime vuonna vaihdoimme nimen Nuorten osaajien illoista aftereiksi ja lisäsimme sekä ohjattua että vapaata verkostoitumista, koska saimme palautetta, että osallistujat kaipasivat enemmän aikaa tutustua toisiinsa. Lisäksi siirryimme seminaaritiloista rennompiin tiloihin, kuten esimerkiksi pubeihin, Rantanen jatkaa.

Syksyn Nuorten osaajien afterit:

  • Helsinki 20.11.2018
  • Tampere 27.11.2018
  • Lappeenranta 29.11.2018

Ilmoittaudu aftereille ja tutustu myös TEKin muuhun tapahtumatarjontaan: www.tek.fi/tapahtumat