Markkinointihenkisintä insinööriä haetaan taas

|
Uutinen
Kuuntele

Suomen Markkinointihenkisin insinööri -kilpailu on avoinna 1.6.-30.9.2017. Palkintona on 10 000 euroa.

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL järjestää neljännen kerran Suomen markkinointihenkisin insinööri -kilpailun. Kilpailulla halutaan tuoda esiin markkinoinnin merkitystä yrityksen kilpailukykytekijänä.
 
Kilpailussa palkitaan insinööri, joka on innovatiivisesti ja tuloksellisesti yhdistänyt teknologia- ja markkinointiosaamista yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä tai käynnistänyt uutta liiketoimintaa. Menestyminen kansainvälisillä markkinoilla luetaan eduksi. Kilpailuun voivat osallistua kaikki diplomi-insinöörit ja insinöörit, ja siihen voi myös ilmiantaa työtovereitaan tai tuttaviaan.
 
Voit ehdottaa palkinnon saajaa syyskuun loppuun saakka. Kilpailun voittaja julkistetaan Teknologiateollisuuden tapahtumassa 15.11.
 
Voittajan valitsee tuomaristo, jonka puheenjohtaja on ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen. Tuomariston jäsenet ovat päätoimittaja Jyrki Alkio (Tekniikka&Talous) hallituksen puheenjohtaja Aaro Cantell (Normet), toimitusjohtaja Eeva Kalli (Miltton Networks), hallituksen puheenjohtaja Päivi Leiwo (Oilon), hallituksen puheenjohtaja Kaija Pohjala (Cocomms), toimitusjohtaja Miska Rajasuo (BobTheRobot) ja hallituksen puheenjohtaja Harri Sjöholm (Robit). Tuomariston sihteeri on MTL:n toimitusjohtaja Tarja Virmala.

 

Avainsanat: