Innovaatiosetelin haku alkaa 3.10.

|
Uutinen
Kuuntele

Tekesin 5 000 euron innovaatiosetelin tarkoitus on tukea pk-yrityksiä, jotka haluavat kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan.

Innovaatioseteli on tarkoitettu mikro- ja pk-yrityksille, joilla on vakiintunutta liiketoimintaa ja jotka haluavat esimerkiksi nopeasti selvittää, kannattaako uutta palveluideaa tai tuotetta kehittää eteenpäin.

Setelillä voi rahoittaa tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyviä palveluita tai vaikka ketterän tuote- ja palvelukehityksen kokeilemista. Innovaatiosetelillä voi myös hankkia palveluita esimerkiksi yrityksiltä, yliopistoilta, ammattikorkeakouluilta ja tutkimusorganisaatioilta. Seteli sopii yritykselle, joka ei ole ollut Tekesin asiakas kuluneen eikä edellisen vuoden aikana.

Innovaatioseteliä ei voi käyttää esimerkiksi palkkakustannuksiin tai vuokriin. Suuret yritykset ja toiminimet sekä julkiset tai voittoa tavoittelemattomat organisaatiot eivät voi saada innovaatioseteliä.

Rahoitus on 6 200 euroa (5 000 euroa + alv). Seteli on voimassa kuusi kuukautta.

Tekesin verkkosivuilla kerrotaan innovaatiosetelistä tarkemmin, muun muassa kuka ja mihin sitä voi käyttää. Haku alkaa 3.10. joten kannattaa toimia nopeasti.

Innovaatioseteli on yksi huhtikuussa julkistetuista hallituksen yrittäjyyspaketin toimenpiteistä.

 

Avainsanat: