Haussa Suomen paras kesätyönantaja

|
Uutinen
Kuuntele

Suomen paras kesätyönantaja 2015 -kilpailu käynnistyy. Akavan opiskelijat haluaa kiinnittää kilpailulla huomiota työpaikkojen hyviin käytäntöihin ja esimiestaitoihin.

Akavan opiskelijat muistuttaa, että kesätyöt ovat opiskelijalle tärkeä toimeentulon ja työkokemuksen lähde. Kesätyöntekijöitä palkkaamalla myös työnantajat voivat luoda yhteyksiä nuoriin osaajiin.

– Kesätöiden tarjoaminen antaa yrityksille mahdollisuuden sitouttaa nuoria ja motivoituneita tulevaisuuden osaajia toimintaansa. Nuorille se puolestaan luo tavan kehittää omaa osaamista ja oppia työelämän pelisääntöjä, toteaa Akavan opiskelijoiden puheenjohtaja Henna Hirvonen.

– Suomen paras kesätyönantaja -kilpailun tarkoituksena on juhlistaa reilulla tavalla toimivia ja nuoria työntekijöitään arvostavia työpaikkoja, hän jatkaa.

Ehdota parasta kesätyönantajaa

Sekä kesätyöntekijät että työnantajat voivat ehdottaa Suomen parasta kesätyönantajaa. Kilpailu järjestetään kahdeksannen kerran ja se on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta.

Kilpailun voittajan valitsee raati, jonka puheenjohtajana ja kilpailun suojelijana toimii työ- ja elinkeinoministeriön ylijohtaja Tuija Oivo. Lisäksi raatiin kuluu Akavan opiskelijoiden puheenjohtajiston ja työjaoston jäseniä.

Suomen parasta kesätyönantajaa voi ehdottaa sähköisellä lomakkeella osoitteessa: www.akava.fi/paraskesatyonantaja. Sivulla on lisätietoa kilpailusta ja edellisistä voittajista.

Ehdotuksia voi antaa 30.9.2015 saakka. Suomen paras kesätyönantaja 2015 -kilpailun voittaja julkistetaan loppusyksystä 2015.

 

Avainsanat: