Danske Bankilta TEKin jäsenille huomattava asuntolainaetu

|
Uutinen
Kuuntele

Uusi jäsenetu: TEKin jäsenenä saat nyt Danske Bankilta asuntolainan aina edullisemmin. Voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa helposti nykyisen lainasi.

Danske Bank tarjoaa TEKin jäsenille automaattisen alennuksen asuntolainan marginaalista*. Jäsenenä asuntolainan saa edullisemmin kuin ilman TEKin jäsenyyttä**. Asuntolainasta ei myöskään peritä toimitusmaksua eikä järjestelypalkkiota.

– Normaalisti asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelmäpalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa. TEKin jäseniltä näitä kuluja ei peritä, Danske Bankin Head of Virtual Reach and Sales Johanna Kronholm kertoo.

Asuntolainaetuun kuuluvat myös alennus päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta sekä lyhennysvapaat ilman kuluja. Lainan lyhennyksen voi halutessaan aloittaa portaittain.


* Jos asiakas ottaa 170.000 euron lainan, laina-aika olisi 20 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk Euribor-korkoa, olisi lainan kokonaiskorko 1,25 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 1,36 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 194 228,96 euroa, sis. Järjestelypalkkion 1020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 240 kpl. (Tiedot 15.12.2017 tilanteesta)

** Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit. Lainatarjouksessasi näet hinnan sekä TEKin jäsenenä että ilman jäsenyyttä. 

*** Lyhennysvapaan saaminen vaatii positiivisen luottopäätöksen.

Danske Bankin edut TEKin jäsenille:

  • Pienempi marginaali 
  • Ei toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota
  • Lyhennysvapaat ilman kuluja
  • Porrastettu maksuohjelma
  • Edullisemmat päivittäispalvelut


Ennen helmikuun loppua pankkinsa kilpailuttavat saavat aina nykyistä asuntolainan marginaalia matalamman tarjouksen! Lisäys 6.2.2018: Tarjous koskee Danske Bankiin siirrettäviä asuntolainoja ja edellyttää positiivisen luottopäätöksen saamista. Tarjottu hinta ei voi alittaa voimassaolevia lainamarginaalin minimihintoja.