Danske Bank tarjoaa merkittävän edun TEKin vastavalmistuneille jäsenille

|
Uutinen
Kuuntele

Parhaiden asiakkaiden päivittäispankkipalvelut ilman erillistä kuukausimaksua sekä runsaasti etuja matkustamiseen ja asumiseen.

TEK ja muut akavalaiset liitot ovat sopineet Danske Bankin kanssa merkittävästä uudesta etu- ja palvelukokonaisuudesta. Etu on tarjolla niille TEKin jäsenille, joiden valmistumisesta on alle kaksi vuotta. Tarjolla olevien etujen arvo voi ylittää jopa 700 euroa vuodessa.

TEKin vastavalmistuneet jäsenet saavat jatkossa Danske Bankilta huomattavat edut ilman kuukausi- ja vuosimaksuja. Etu- ja palvelukokonaisuus kattaa Mastercard Platinum -kortin, Danske Investor -palvelut säästämiseen ja sijoittamiseen sekä laajat päivittäispankkipalvelut. Lisäksi se sisältää matkavakuutuksen niissä tapauksissa, joissa 75 prosenttia matkan arvosta on maksettu Danske Bankin Mastercard Platinumilla ja sisäänpääsyn loungeen yli 900 lentokentällä ympäri maailman (maksutta kaksi kertaa vuodessa).

– Tarjoamme nyt yhdessä muiden akavalaisten liittojen kanssa ihan uudenlaista etua nuorille jäsenillemme. Pankkipalvelut itsessään, mutta sen myötä myös esimerkiksi matkavakuutus ja loungeen pääsy, ovat houkuttelevia etuja paljon matkusteleville nuorille jäsenillemme, sanoo TEKin kenttä- ja järjestöyksikön johtaja Joel Salminen.

Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista eduista.

Jäsenedun käyttöön ottavat pääsevät heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle vähintään viideksi vuodeksi. Normaalisti palvelupaketin kuukausimaksun hinta on etutasosta riippuen jopa 22,40 euroa / kk.

Lue lisää Danske Bankin jäsenedusta: