Noora Koskivaara, Arvind Ramachandran ja Jussi Nousiainen seisovat vierekkäin.
Arkkitehtien asialla. Kuvassa vasemmalta Noora Koskivaara, Arvind Ramachandran ja Jussi Nousiainen.

Arvind Ramachandran alkaa vetää arkkitehtiraatia

|
Uutinen

Helsinkiläinen Arvind Ramachandran on Työelämän arkkitehtiraati TAR:n uusi puheenjohtaja. Hän on töissä Arkkitehtuuritoimisto B&M:ssä.

Työelämän arkkitehtiraati TAR pitää osaltaan huolen, että arkkitehtien työelämäkysymykset huomioidaan Tekniikan akateemiset TEKissä. TAR tekee aloitteita TEKin edunvalvontavaliokunnille ja hallitukselle. TAR kokoaa yhteen niin yksityisellä sektorilla kuin kunnissa, valtiolla ja yliopistoissa työskentelevät TEKin arkkitehtijäsenet.

– Rakennusalan tilanne, tulevat lakimuutokset, kuten uusi rakentamislaki, Orpon hallituksen suunnitelmat sekä arkkitehtien rooli ilmastoon ja yhteiskuntaan liittyvissä kysymyksissä herättävät keskustelua. Näinä aikoina on kunnia edistää monipuolisen arkkitehtijäsenkunnan asioita TEKissä yhdessä muiden arkkitehtiraadin johtokunnan jäsenten kanssa, Arvind Ramachandran sanoo.

– Odotettavissa on aktiivinen kausi uudella porukalla, kommentoi Jussi Nousiainen. Hän on TAR:n sihteeri ja TEKin asiantuntija Tampereella.

Arkkitehtiraadin vuosikokouksen 12.3. osallistujat valitsivat puheenjohtajan lisäksi uuden johtokunnan kaudeksi 2024–2026. Johtokuntaan kuuluu yhteensä 11 arkkitehtia. TAR:n edellinen puheenjohtaja, Vantaan kaupungin arkkitehti Noora Koskivaara jatkaa toiminnassa johtokunnan jäsenenä.

Lue lisää: Työelämän arkkitehtiraati TAR

Avainsanat: