Verkkovalmennukset

Käytössäsi on useita verkkovalmennuksia, joissa opit esimerkiksi tunnistamaan osaamisesi tai vahvistat esiintymistaitojasi. Tältä sivulta löydät kaikki TEKin tarjoamat verkkovalmennukset. Sivu päivittyy uusilla verkkovalmennuksilla pitkin vuotta!

NAME IT AND SAY IT: IDENTIFY AND VERBALISE YOUR COMPETENCIES AND SKILLS ONLINE COURSE! starts 2.2.2021

This online course is intended for all full members of TEK who wish to gain clearer insight on their own expertise and be able to communicate it effectively to others when looking for a job or planning your career, for example. The aim of this online course is to help you to identify, understand and verbalise your skills and competencies. The course takes place on an online platform and contains independent studying and includes a broad array of exercises. You may complete the exercises independently and set your own schedule. During the course, you will receive guidance from TEK's career coaches, and if you wish, you can network with other TEK members participating in the course. The course starts on Tuesday, February 2nd, 2021. Read more and sign up here.

Löydä ja tule löydetyksi-Ota tehot irti Linkedinistä

Valmennus on kaikille TEKin täysjäsenille, jotka haluavat oppia miten LinkedInissä voi viestiä, verkostoitua ja aktivoitua työnhakuun tehokkaasti. Valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät LinkedInin hyödyntämiseen ammatillisen profiloitumisen, työnhaun, verkostoitumisen ja tiedonhaun välineenä. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennus ei sisällä mahdollisuutta pyytää kommentteja uravalmentajalta. Valmennuksen jälkeen sinulla on viimeistelty LinkedIn-profiili, josta osaamisesi nousee hyvin esille. Osaat viestiä ja verkostoitua LinkedInissä taitavasti ja tiedät myös miten hyödyntää LinkedIniä työnhaussa. Valmennus sisältää konkreettista tietoa ja vinkkejä vasta-alkajasta aina edistyneelle LinkedInin käyttäjälle. Katso lisää!

NEXTMILE-VERKKOVALMENNUS

Nextmile-verkkovalmennus on sinulle, joka haluat valmistautua eläkkeelle siirtymiseen. Valmennuksen aikana voit tarkastella, mitä merkityksellisiä tekoja haluat vielä saada aikaan työelämässä ja mitä olet jo saavuttanut. Pääset suunnittelemaan, miten hyödyntää eläkevuosien tuomia mahdollisuuksia. Nextmile tarjoaa sinulle valmiuksia muutosten kohtaamiseen ja itselle tärkeiden asioiden löytämiseen. Tarkastelemalla omia arvojasi, tunnistat helpommin tulevaisuuteen liittyviä mahdollisuuksia.

Vuoden 2021 keväkaudelle on tarjolla uusia valmennusryhmiä. Katso lisää!

TUNNISTA JA SANOITA OSAAMISESI -VERKKOVALMENNUS

Valmennus on TEKin täysjäsenille ja opiskelijajäsenille. Olemme rakentaneet sinulle Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksen, jonka avulla avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennuksen avulla pystyt hyödyntämään omaa osaamistasi työhaussasi tai urasuunnitelmiesi tuessa. Katso lisää ja kokeile!

ESIINTYMISVALMENNUS 

TEK tarjoaa esiintymisvalmennus kokonaisuuden sinulle, joka haluat parantaa esiintymistaitojasi. Valmennus on tarkoitettu kaikille TEKin jäsenille. Hio esiintymistaitojasi videovalmennuksen avulla – juuri silloin kun sinulle sopii! Videoilla kouluttajana toimii vuorovaikutus- ja esiintymisvalmentaja Marianne HemminkiLisätietoja esiintymisvalmennuksesta. 

Yrittäjyyden perusteet -verkkovalmennus

Valmennuksessa käydään läpi niitä yrittäjyyden perusasioita, jotka kaikkien yrittäjyyttä harkitsevien on hyvä osata. Valmennus koostuu lyhyistä videosta, artikkeleista ja harjoituksista. Näiden lisäksi on koottu vinkkejä, linkkejä tai muuta aineistoa, joista saa lisätietoa. Valmennus sopii niin pää- kuin sivutoimista yrittäjyyttä harkitseville. Lue tarkemmin kurssin sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan.