Verkkovalmennukset

Käytössäsi on useita verkkovalmennuksia, joissa opit esimerkiksi tunnistamaan osaamisesi, parantamaan LinkedIn - profiiliasi tai vahvistat esiintymistaitojasi. Tältä sivulta löydät kaikki TEKin tarjoamat verkkovalmennukset.

ESIINTYMISVALMENNUS 

TEK tarjoaa kaikille opiskelija- sekä täysjäsenilleen itsenäisesti suoritettavan esiintymisvalmennuskokonaisuuden. Valmennuskokonaisuus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat parantaa esiintymistaitojasi. Hio esiintymistaitojasi videovalmennuksen avulla – juuri silloin kun sinulle sopii! Videoilla kouluttajana toimii vuorovaikutus- ja esiintymisvalmentaja Marianne Hemminki. Lisätietoja esiintymisvalmennuksesta. 

LÖYDÄ JA TULE LÖYDETYKSI – OTA TEHOT IRTI LINKEDINISTÄ -VERKKOVALMENNUS

Valmennus on vain täysjäsenille. Tämän valmennuksen tavoite on antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät LinkedInin hyödyntämiseen ammatillisen profiloitumisen, työnhaun, verkostoitumisen ja tiedonhaun välineenä. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää monipuolisia harjoituksia ja itsenäistä opiskelua. Valmennuksen aikana saat ohjausta TEKin uravalmentajilta ja voit halutessasi verkostoitua muiden tekniikan akateemisten kanssa. Valmennuksessa opit, miten LinkedInissä voi viestiä, verkostoitua ja miten voit hyödyntää sitä työnhaussa. Katso lisää ja ilmoittaudu valmennukseen! 

TUNNISTA JA SANOITA OSAAMISESI - VERKKOVALMENNUS

Valmennus on vain täysjäsenille. Olemme rakentaneet sinulle Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksen, jonka avulla avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennuksen avulla pystyt hyödyntämään omaa osaamistasi työhaussasi tai urasuunnitelmiesi tuessa. Katso lisää ja kokeile!

verkkokurssi esimiehille ja työnantajille

Valmennus on vain täysjäsenille. Esimiehille ja muille työnantaja-asemassa oleville on tarjolla apua maksuttomasta verkkokurssista, joka opastaa askel askeleelta täyttämään työnantajan velvollisuudet ja laatimaan vaaditut asiakirjat. Kurssi sisältää kahdeksan jaksoa, jotka koostuvat 15 - 30 minuutin mittaisista videoluennoista, oppaista ja asiakirjamalleista. Kurssi sopii yrittäjille, muille työnantaja-asemassa toimiville sekä esimiehille tai muille työpaikan säännöistä kiinnostuneille. Lue lisää kurssista ja ilmoittaudu mukaan.

Striimatut uraillat ja muut tallenteet 

Urailtojen striimi- ja muut tallenteet ovat näkyvillä jäsensivuilla (vaatii jäsenkirjautumisen).

WEBINAAREJA JA TALLENTEITA YRITTÄJILLE

Täältä löydät aiempien yrittäjille suunnattujen webinaarien ja koulutusten tallenteet ja materiaalit.