Verkkovalmennukset

Käytössäsi on useita verkkovalmennuksia, joissa opit esimerkiksi tunnistamaan osaamisesi tai vahvistat esiintymistaitojasi. Tältä sivulta löydät kaikki TEKin tarjoamat verkkovalmennukset. Sivu päivittyy uusilla verkkovalmennuksilla pitkin vuotta!

LÖYDÄ JA TULE LÖYDETYKSI – OTA TEHOT IRTI LINKEDINISTÄ -VERKKOVALMENNUkset alkavat 18.5.2020 ja 25.5.2020 (MOLEMMAT OVAT TÄYNNÄ!)

Valmennus on TEKin täysjäsenille. Järjestämme kaksi Löydä ja tule löydetyksi – ota tehot irti LinkedInistä -verkkovalmennusta, ne alkavat 18.5.2020 ja 25.5.2020. Verkkovalmennus antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät LinkedInin hyödyntämiseen ammatillisen profiloitumisen, työnhaun, verkostoitumisen ja tiedonhaun välineenä. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sen aikana saat ohjausta TEKin uravalmentajilta ja voit halutessasi verkostoitua muiden tekniikan akateemisten kanssa. Verkkovalmennukset ovat olleet niin suosittuja, että molemmat valmennukset ovat valitettavasti täynnä! Katso lisää ja ilmoittaudu!

TUNNISTA JA SANOITA OSAAMISESI -VERKKOVALMENNUS

Valmennus on vain täysjäsenille. Olemme rakentaneet sinulle Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksen, jonka avulla avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennuksen avulla pystyt hyödyntämään omaa osaamistasi työhaussasi tai urasuunnitelmiesi tuessa. Katso lisää ja kokeile!

ESIINTYMISVALMENNUS 

TEK tarjoaa kaikille opiskelija- sekä täysjäsenilleen itsenäisesti suoritettavan esiintymisvalmennuksen. Valmennuskokonaisuus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat parantaa esiintymistaitojasi. Hio esiintymistaitojasi videovalmennuksen avulla – juuri silloin kun sinulle sopii! Videoilla kouluttajana toimii vuorovaikutus- ja esiintymisvalmentaja Marianne HemminkiLisätietoja esiintymisvalmennuksesta. 

verkkokurssi esimiehille ja työnantajille

Valmennus on vain täysjäsenille. Esimiehille ja muille työnantaja-asemassa oleville on tarjolla apua maksuttomasta verkkokurssista, joka opastaa askel askeleelta täyttämään työnantajan velvollisuudet ja laatimaan vaaditut asiakirjat. Kurssi sisältää kahdeksan jaksoa, jotka koostuvat 15 - 30 minuutin mittaisista videoluennoista, oppaista ja asiakirjamalleista. Kurssi sopii yrittäjille, muille työnantaja-asemassa toimiville sekä esimiehille tai muille työpaikan säännöistä kiinnostuneille. Lue lisää kurssista ja ilmoittaudu mukaan.

Striimatut uraillat ja muut tallenteet 

Urailtojen striimi- ja muut tallenteet ovat näkyvillä jäsensivuilla (vaatii jäsenkirjautumisen).

WEBINAAREJA JA TALLENTEITA YRITTÄJILLE

Täältä löydät aiempien yrittäjille suunnattujen webinaarien ja koulutusten tallenteet ja materiaalit.