Verkkovalmennukset

TEK tarjoaa sinulle useita verkkovalmennuksia, kuten aktiivimalliehdon täyttäviä, oman osaamisen tunnistamiseen tähtääviä tai yrittäjyyteen liittyviä. Tältä sivulta löydät kaikki TEKin tarjoamat verkkovalmennukset.

AKTIIVIMALLIVALMENnukset

TEK on rakentanut käyttöösi työnhakua tukevia valmennuskokonaisuuksia, joita voit hyödyntää aktiivisuusehdon täyttämisessä. Kukin valmennus kattaa aktiivimallin viiden päivän aktiivisuusehdon. Valmennuksen päätyttyä saat Kelan ja KOKO-kassan (ent. IAET-kassa) ohjeiden mukaisen todistuksen toimitettavaksi työttömyysetuutesi maksajalle. Tällä hetkellä voit valita kahdesta verkkovalmennusvaihtoehdosta: Tunnista ja sanoita osaamisesi ja Löydä ja tule löydetyksi - ota tehot irti LinkedInistä. Voit myös tehdä kummatkin valmennukset niin, että ne osuvat kumpikin kokonaisina eri työttömyyden tarkastelujaksoillesi. Lisätietoja aktiivimallivalmennuksista.

ESIINTYMISVALMENNUS 

TEK tarjoaa sinulle itsenäisesti suoritettavan esiintymisvalmennuskokonaisuuden. Valmennuskokonaisuus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat parantaa esiintymistaitojasi. Hio esiintymistaitojasi videovalmennuksen avulla – juuri silloin kun sinulle sopii! Videoilla kouluttajana toimii vuorovaikutus- ja esiintymisvalmentaja Marianne Hemminki. Lisätietoja esiintymisvalmennuksesta. 

TUNNISTA JA SANOITA OSAAMISESI - VERKKOVALMENNUS

Olemme rakentaneet sinulle Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksen, jonka avulla avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennuksen avulla pystyt hyödyntämään omaa osaamistasi työhaussasi tai urasuunnitelmiesi tuessa. Huomioithan, että tämä verkkovalmennus ei ole aktiivimallikelpoinen. Katso lisää ja kokeile! 

verkkokurssi työnantajille (Työnantajabyrokratiaa) 

Kurssi sopii ennen kaikkea yrittäjille, mutta myös työnantaja-asemassa toimiville sekä esimiehille tai muille aiheesta kiinnostuneille. Kurssilla laaditaan kahdeksan työnantajan pakollista tai tarpeellista asiakirjaa, yksi kussakin jaksossa. Tämä verkkokurssi opastaa sinut askel askeleelta täyttämään työnantajan velvollisuudet kunkin asiakirjan kohdalla. Katso lisätietoja ja ilmoittaudu.

Striimatut uraillat ja muut tallenteet 

Urailtojen striimi- ja muut tallenteet ovat näkyvillä jäsensivuilla (vaatii jäsenkirjautumisen).

WEBINAAREJA JA TALLENTEITA YRITTÄJILLE

Täältä löydät aiempien yrittäjille suunnattujen webinaarien ja koulutusten tallenteet ja materiaalit.