Verkkovalmennukset

Käytössäsi on useita verkkovalmennuksia, joissa opit esimerkiksi tunnistamaan osaamisesi tai vahvistat esiintymistaitojasi. Tältä sivulta löydät kaikki TEKin tarjoamat verkkovalmennukset. Sivu päivittyy uusilla verkkovalmennuksilla pitkin vuotta!

TUNNISTA JA SANOITA OSAAMISESI -VERKKOVALMENNUS (itsenäinen)

Valmennus on TEKin täysjäsenille ja opiskelijajäsenille. Olemme rakentaneet sinulle Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksen, jonka avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennuksen avulla pystyt hyödyntämään omaa osaamistasi työnhaussasi tai urasuunnitelmiesi tuessa. Katso lisää ja kokeile!

Onnistuneen työhaastattelun ainekset (itsenäinen)

Haetko aktiivisesti uusia uramahdollisuuksia? Onko toiveissasi päästä työhaastatteluun? Tämän valmennuksen tavoitteena on antaa ainekset onnistua työhaastattelussa ja se on tarkoitettu kaikille TEKin täysjäsenille ja opiskelijajäsenille. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja se sisältää hyödyllistä tietoa, käytännön vinkkejä ja monipuolisia harjoituksia, joita voi hyödyntää sekä ensimmäiseen työhaastatteluunsa valmistautuva että jo useampia työhaastatteluita käynyt kokeneempi haastateltava. 

Valmennus ei sisällä mahdollisuutta pyytää kommentteja uravalmentajalta vaan voit perehtyä materiaaleihin ja tehdä tehtäviä täysin itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennus on auki 31.8.2021 saakka. Katso täältä lisätietoja ja tule mukaan!

NAME IT AND SAY IT, HELPING YOU TO IDENTIFY AND VERBALISE YOUR COMPETENCIES AND SKILLS!

This online course is intended for members of TEK who wish to gain clearer insight on their own expertise and be able to communicate it effectively to others when looking for a job or planning your career, for example. The course is held in English. The aim of this online course is to help you to identify, understand and verbalise your skills and competencies. The course takes place on an online platform and contains independent studying and includes a broad array of exercises. You may complete the exercises independently and set your own schedule. The course does not include the possibility to receive guidance from TEK's career coaches. Read more and sign up! 

MIELITKÖ MAAILMALLE? –OPAS ULKOMAAN TYÖNHAKUUN

TEK on rakentanut verkko-oppaan, joka antaa sinulle konkreettisia vinkkejä siihen, mistä löydät parhaiten tietoa niin ulkomailla työskentelyyn kuin työnhakuun liittyen. Oppaasta on hyötyä myös ulkomaille lähetetyille työntekijöille ja työttömille työnhakijoille. Mielitkö maailmalle?- opas ulkomaan työnhakuun on itsenäistä työskentelyä verkkoalustalla. Katso lisää! 

ESIINTYMISVALMENNUS (Itsenäinen)

TEK tarjoaa esiintymisvalmennuskokonaisuuden sinulle, joka haluat parantaa esiintymistaitojasi. Valmennus on tarkoitettu kaikille TEKin jäsenille. Hio esiintymistaitojasi videovalmennuksen avulla – juuri silloin kun sinulle sopii! Videoilla kouluttajana toimii vuorovaikutus- ja esiintymisvalmentaja Marianne HemminkiLisätietoja esiintymisvalmennuksesta. 

Yrittäjyyden perusteet -verkkovalmennus (itsenäinen)

Valmennuksessa käydään läpi niitä yrittäjyyden perusasioita, jotka kaikkien yrittäjyyttä harkitsevien on hyvä osata. Valmennus koostuu lyhyistä videosta, artikkeleista ja harjoituksista. Näiden lisäksi on koottu vinkkejä, linkkejä tai muuta aineistoa, joista saa lisätietoa. Valmennus sopii niin pää- kuin sivutoimista yrittäjyyttä harkitseville. Lue tarkemmin kurssin sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan.

NEXTMILE-VERKKOVALMENNUS 15.4. - 27.5.2021 (ITSENÄINEN)

Nextmile-verkkovalmennus on sinulle, joka haluat valmistautua eläkkeelle siirtymiseen. Valmennuksen aikana voit tarkastella, mitä merkityksellisiä tekoja haluat vielä saada aikaan työelämässä ja mitä olet jo saavuttanut. Pääset suunnittelemaan, miten hyödyntää eläkevuosien tuomia mahdollisuuksia. Nextmile tarjoaa sinulle valmiuksia muutosten kohtaamiseen ja itselle tärkeiden asioiden löytämiseen. Tarkastelemalla omia arvojasi, tunnistat helpommin tulevaisuuteen liittyviä mahdollisuuksia. 15.4. 2021 alkoi uusi ryhmä, johon on muutama paikka vapaana, katso lisää! Lue myös aiheeseen liittyvä blogi.