Verkkovalmennukset

Käytössäsi on useita verkkovalmennuksia, joissa opit esimerkiksi tunnistamaan osaamisesi tai vahvistat esiintymistaitojasi. Tältä sivulta löydät kaikki TEKin tarjoamat verkkovalmennukset. Sivu päivittyy uusilla verkkovalmennuksilla pitkin vuotta!

UUTTA: Bold by Design -verkkovalmennus nuorille osaajille

Bold by Design -verkkovalmennus on tarkoitettu erityisesti maisterivaiheen opiskelijoille ja vastavalmistuneille viiden ensimmäisen vuoden ajalle. Verkkovalmennuksessa voit pohtia rennosti itsesi näköistä elämää ja työelämää. Rakennat inspiroivia tulevaisuudenkuvia ja kehität rohkeuttasi kokeilla ja tarttua mahdollisuuksiin. Samalla voit kirjoittaa omaa elämäntarinaasi ja vahvistaa tapaasi tehdä valintoja ja päätöksiä. Voit suorittaa Bold by Design -valmennuksen itsenäisesti oman aikataulusi mukaan, eikä pohdintojasi jaeta kenenkään muun kanssa. Valmennus on suunniteltu TEKin urapalveluissa, tapahtuu verkkoalustalla ja toimii myös mobiilisti. Katso lisää ja aloita valmennus!

4 NÄKÖKULMAA PIILOTYÖNHAKUUN -VERKKOVALMENNUS 7.9.2020

Valmennus on vain täysjäsenille. Jos haluat oppia mistä piilotyönhaussa on kyse, miten piilotyöpaikkoja etsitään tai miten olet itse työnantajien löydettävissä. Tämän valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät piilotyönhakuun. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää monipuolisia harjoituksia. Valmennuksen aikana saat ohjausta TEKin uravalmentajilta ja voit halutessasi verkostoitua muiden tekniikan akateemisten kanssa. Katso lisää ja ilmoittaudu.

NEXTMILE - VERKKOVALMENNUS

Nextmile-verkkovalmennus on sinulle, joka haluat valmistautua eläkkeelle siirtymiseen. Valmennuksen aikana voit tarkastella, mitä merkityksellisiä tekoja haluat vielä saada aikaan työelämässä ja mitä olet jo saavuttanut. Pääset suunnittelemaan, miten hyödyntää eläkevuosien tuomia mahdollisuuksia. Nextmile tarjoaa sinulle valmiuksia muutosten kohtaamiseen ja itselle tärkeiden asioiden löytämiseen. Tarkastelemalla omia arvojasi, tunnistat helpommin tulevaisuuteen liittyviä mahdollisuuksia. Katso lisää ja tule mukaan!

TUNNISTA JA SANOITA OSAAMISESI -VERKKOVALMENNUS

Valmennus on vain täysjäsenille. Olemme rakentaneet sinulle Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksen, jonka avulla avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennuksen avulla pystyt hyödyntämään omaa osaamistasi työhaussasi tai urasuunnitelmiesi tuessa. Katso lisää ja kokeile!

ESIINTYMISVALMENNUS 

TEK tarjoaa kaikille opiskelija- sekä täysjäsenilleen itsenäisesti suoritettavan esiintymisvalmennuksen. Valmennuskokonaisuus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat parantaa esiintymistaitojasi. Hio esiintymistaitojasi videovalmennuksen avulla – juuri silloin kun sinulle sopii! Videoilla kouluttajana toimii vuorovaikutus- ja esiintymisvalmentaja Marianne HemminkiLisätietoja esiintymisvalmennuksesta. 

verkkokurssi esimiehille ja työnantajille

Valmennus on vain täysjäsenille. Esimiehille ja muille työnantaja-asemassa oleville on tarjolla apua maksuttomasta verkkokurssista, joka opastaa askel askeleelta täyttämään työnantajan velvollisuudet ja laatimaan vaaditut asiakirjat. Kurssi sisältää kahdeksan jaksoa, jotka koostuvat 15 - 30 minuutin mittaisista videoluennoista, oppaista ja asiakirjamalleista. Kurssi sopii yrittäjille, muille työnantaja-asemassa toimiville sekä esimiehille tai muille työpaikan säännöistä kiinnostuneille. Lue lisää kurssista ja ilmoittaudu mukaan.