Verkkovalmennukset

Käytössäsi on useita verkkovalmennuksia, jotka liittyvät hyvinvointiin, työnhakuun ja yrittäjyyteen. Tältä sivulta löydät kaikki TEKin tarjoamat verkkovalmennukset. Sivu päivittyy uusilla verkkovalmennuksilla pitkin vuotta!

TYÖNHAKU JA URASUUNNITTELU

4 NÄKÖKULMAA PIILOTYÖNHAKUUN (OHJATTU VERKKOVALMENNUS) 

Kaipaatko eväitä piilotyönhakuun? 4 näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille TEKin täysjäsenille, jotka haluavat oppia miten piilotyöpaikkoja etsitään ja miten olla itse työnantajien löydettävissä. Valmennus toteutetaan verkkoalustalla ja se sisältää monipuolisia harjoituksia, joita voit tehdä omassa tahdissasi valmennuksen aikataulun puitteissa. Valmennuksen aikana sinun on mahdollista saada ohjausta ja kommentteja harjoituksiin TEKin uravalmentajilta sekä voit halutessasi verkostoitua muiden tekkiläisten kanssa. Valmennus käynnistyy 7.9.2021. Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan!

rohkeasti minä - unelmia ja suunnitelmia (ITSENÄINEN)

Tämä valmennus on suunniteltu erityisesti nuorille maisterivaiheen opiskelijoille ja ensimmäisiin vuosiin valmistumisen jälkeen!  Valmennusta voivat hyödyntää kaikki TEKin täys-ja opiskelijajäsenet. Valmennuksessa voit suunnitella rennosti itsesi näköistä elämää ja työelämää. Rakennat inspiroivia tulevaisuudenkuvia ja kehität rohkeuttasi kokeilla ja tarttua mahdollisuuksiin. Samalla voit kirjoittaa omaa tarinaasi ja vahvistaa kykyäsi tehdä valintoja ja päätöksiä. Valmennuksesta on hyötyä, kun mietit seuraavia askeleita urallasi. Valmennus toteutetaan verkkoalustalla ja se sisältää monipuolisia harjoituksia, joita voit tehdä itsenäisesti omassa tahdissasi. Katso lisää ja kokeile!

TUNNISTA JA SANOITA OSAAMISESI -VERKKOVALMENNUS (itsenäinen)

Valmennus on TEKin täysjäsenille ja opiskelijajäsenille. Olemme rakentaneet sinulle Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksen, jonka avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja se sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennus antaa sinulle välineitä hyödyntää omaa osaamistasi monipuolisesti työnhaussa tai urasuunnitelmiesi tukena. Katso lisää ja kokeile! 

Onnistuneen työhaastattelun ainekset (itsenäinen)

Haetko aktiivisesti uusia uramahdollisuuksia? Onko toiveissasi päästä työhaastatteluun? Tämän valmennuksen tavoitteena on antaa ainekset onnistua työhaastattelussa ja se on tarkoitettu kaikille TEKin täysjäsenille ja opiskelijajäsenille. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja se sisältää hyödyllistä tietoa, käytännön vinkkejä ja monipuolisia harjoituksia, joita voi hyödyntää sekä ensimmäiseen työhaastatteluunsa valmistautuva että jo useampia työhaastatteluita käynyt kokeneempi haastateltava. Ilmoittautuminen on päättynyt ja uusi avataan syyskuun alkupuolella. Katso täältä lisätietoja ja tule mukaan!

MIELITKÖ MAAILMALLE? –VERKKOVALMENNUS ULKOMAAN TYÖNHAKUUN (Itsenäinen)

Mielitkö maailmalle? -verkkovalmennus antaa sinulle konkreettisia vinkkejä siihen, mistä löydät parhaiten tietoa niin ulkomailla työskentelyyn kuin ulkomaan työnhakuun liittyen. Valmennuksesta on hyötyä myös ulkomaille lähetetyille työntekijöille ja työttömille työnhakijoille. Mielitkö maailmalle? -valmennus ulkomaan työnhakuun sisältää itsenäistä työskentelyä omassa tahdissasi verkkoalustalla. Katso lisätietoja ja tule mukaan!

ESIINTYMISVALMENNUS (Itsenäinen)

TEK tarjoaa esiintymisvalmennuskokonaisuuden sinulle, joka haluat parantaa esiintymistaitojasi. Valmennus on tarkoitettu kaikille TEKin jäsenille. Hio esiintymistaitojasi videovalmennuksen avulla – juuri silloin kun sinulle sopii! Videoilla kouluttajana toimii vuorovaikutus- ja esiintymisvalmentaja Marianne HemminkiLisätietoja esiintymisvalmennuksesta. 

HYVINVOINTI JA JAKSAMINEN

AUNTIEN JA TEKIN HYVINVOINTIVALMENNUS

Tarvitsetko apua palautumiseen tai töissä jaksamiseen? Mikäli olet TEKin täysjäsen ja haluat panostaa hyvinvointiisi, niin lähde mukaan TEKin ja Auntien hyvinvointivalmennukseen. Valmennus kostuu neljästä workshopista, joissa syvennytään Auntie-ammattilaisen ja pienryhmien kesken palautumiseen, uneen, itseohjautuvuuteen ja resilienssiin. Ilmoittautuminen valmennukseen on auki 30.8.2021 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Katso lisää ja ilmoittaudu!

AUNTIEN YKSILÖlliset keskustelupaketit  = TOUGH TIMES JA LONELY LEADER FAST TRACK

Häiritseekö työstressi jo untasi? Onko sinulla haasteita työnohjauksen kanssa? TEK haluaa tarjota täysjäsenilleen mahdollisuuden kahteen matalankynnyksen keskustelukertaan Auntie-ammattilaisen kanssa. Auntien yksilövalmennuksen avulla voit saada nopeaa keskusteluapua oman tilanteen kartoittamiseen sekä harjoitteita omaan arkeen sovellettavaksi. Tough Times -palvelulla tuetaan jaksamista, työhyvinvointia ja oman työn ohjaamista poikkeustilanteessa. Se on suunnattu erityisesti kartoittamaan tilannettasi ja sen mahdollisia huolia sekä kuormittavuutta. Lonely Leader Fast Track taas on tarkoitettu esihenkilöille, johtajille, tiiminvetäjille ja projektipäälliköille. Tämä palvelu antaa tukea johtamiseen myös poikkeustilanteessa, esimerkiksi etätyöasetelmaan siirtymisessä. Tutustu palvelupakettiin ja ilmoittaudu mukaan!

Opiskelijoille tukea jaksamiseen ja vertaistukea ajanhallintaan

TEK haluaa yhdessä Nyyti ry:n kanssa tukea tekniikan ja luonnontieteellisten alojen opiskelijoiden opiskelukykyä ja jaksamista. Opiskelija, ensimmäiset MielenTEKoja-ryhmät ja -kurssit alkavat pian ja voit ilmoittautua mukaan! Tarjolla on taitoja ajanhallintaan ja stressinhallintakurssi. Avautumassa on myös vertaistuki-chat. Kaikki mielenTEKoja-toiminta on maksutonta ja tapahtuu pääosin verkossa. Lue lisää MielenTEKoja-hankkeen verkkovalmennuksista ja vertaistuki-chateista. Toiminnasta vastaa Nyyti ry.

NEXTMILE-VERKKOVALMENNUS 7.10. -18.11.2021 (ITSENÄINEN, MUTTA OSANA RYHMÄÄ)

Nextmile-verkkovalmennus on sinulle, joka haluat valmistautua eläkkeelle siirtymiseen. Valmennuksen aikana voit tarkastella, mitä merkityksellisiä tekoja haluat vielä saada aikaan työelämässä ja mitä olet jo saavuttanut. Pääset suunnittelemaan, miten hyödyntää eläkevuosien tuomia mahdollisuuksia. Nextmile tarjoaa sinulle valmiuksia muutosten kohtaamiseen ja itselle tärkeiden asioiden löytämiseen. Tarkastelemalla omia arvojasi, tunnistat helpommin tulevaisuuteen liittyviä mahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin valmennukseen ja ilmoittaudu mukaan! Lue myös aiheeseen liittyvä blogi

YRITTÄJYYS JA INNOVAATIOT

Yrittäjyyden perusteet -verkkovalmennus (itsenäinen)

Valmennuksessa käydään läpi niitä yrittäjyyden perusasioita, jotka kaikkien yrittäjyyttä harkitsevien on hyvä osata. Valmennus koostuu lyhyistä videosta, artikkeleista ja harjoituksista. Näiden lisäksi on koottu vinkkejä, linkkejä tai muuta aineistoa, joista saa lisätietoa. Valmennus sopii niin pää- kuin sivutoimista yrittäjyyttä harkitseville. Lue tarkemmin kurssin sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan.

THE INNOVATION SYSTEM VALMENNUS

TEK haluaa tarjota opiskelijajäsenilleen sekä täysjäsenilleen mahdollisuuden osallistua Viiman "The Innovation Systems" valmennukseen, joka on käytännönläheinen online-valmennusohjelma innovaatioista ja niiden eteenpäin viemisestä. Valmennus tapahtuu Viiman verkkoalustalla ja voit itse päättää millä aikataululla suoritat kurssin. Kurssilla opit parhaita innovaationkäytäntöjä ja se auttaa sinua luomaan tai viemään eteenpäin omia innovaatioitasi vaihe vaiheelta! Tutustu valmennukseen tarkemmin täältä!