Verkkovalmennukset

Käytössäsi on useita verkkovalmennuksia, joissa opit esimerkiksi tunnistamaan osaamisesi tai vahvistat esiintymistaitojasi. Tältä sivulta löydät kaikki TEKin tarjoamat verkkovalmennukset. Sivu päivittyy uusilla verkkovalmennuksilla pitkin vuotta!

UUtta: Onnistuneen työhaastattelun ainekset -verkkovalmennus alkaa 26.10.2020

Haetko aktiivisesti uusia uramahdollisuuksia? Onko toiveissasi päästä työhaastatteluun? Jos kaipaat eväitä menestyä työhaastattelussa - tämä valmennus on juuri sinulle! Valmennuksen tavoitteena on antaa ainekset onnistua työhaastattelussa. Saat selkeämmän käsityksen työhaastatteluprosessista, eri haastattelumuodoista ja -vaiheista sekä kutsun saamisesta aina jälkihoitoon asti. Tunnistat valmistautumisen tärkeyden ja osaat tehdä taustatyön monipuolisesti. Valmennuksen jälkeen ymmärrät myös työnantajan näkökulman ja osaat huomioida sen omassa roolissasi haastateltavana. Valmennus on pilotti ja mukaan mahtuu 50 TEKin täysjäsentä. Katso lisää ja tule mukaan!

UUTTA: NEW: Name It and Say It: Identify and Verbalise your competencies and skills online course! 5.10.2020

This online course is intended for all full members of TEK who wish to gain clearer insight on their own expertise and be able to communicate it effectively to others when looking for a job or planning your career, for example. The aim of this online course is to help you to identify, understand and verbalise your skills and competencies. The course takes place on an online platform and contains independent studying and includes a broad array of exercises. You may complete the exercises independently and set your own schedule. During the course, you will receive guidance from TEK's career coaches, and if you wish, you can network with other TEK members participating in the course. The course starts on Monday, October 5th, 2020Read more and sign up here

Löydä ja tule löydetyksi-Ota tehot irti Linkedinistä

Valmennus on kaikille TEKin täysjäsenille, jotka haluavat oppia miten LinkedInissä voi viestiä, verkostoitua ja aktivoitua työnhakuun tehokkaasti. Valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät LinkedInin hyödyntämiseen ammatillisen profiloitumisen, työnhaun, verkostoitumisen ja tiedonhaun välineenä. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennus ei sisällä mahdollisuutta pyytää kommentteja uravalmentajalta. Valmennuksen jälkeen sinulla on viimeistelty LinkedIn-profiili, josta osaamisesi nousee hyvin esille. Osaat viestiä ja verkostoitua LinkedInissä taitavasti ja tiedät myös miten hyödyntää LinkedIniä työnhaussa. Valmennus sisältää konkreettista tietoa ja vinkkejä vasta-alkajasta aina edistyneelle LinkedInin käyttäjälle. Katso lisää!

Bold by Design -verkkovalmennus nuorille osaajille

Bold by Design -verkkovalmennus on tarkoitettu erityisesti maisterivaiheen opiskelijoille ja vastavalmistuneille viiden ensimmäisen vuoden ajalle. Verkkovalmennuksessa voit pohtia rennosti itsesi näköistä elämää ja työelämää. Rakennat inspiroivia tulevaisuudenkuvia ja kehität rohkeuttasi kokeilla ja tarttua mahdollisuuksiin. Samalla voit kirjoittaa omaa elämäntarinaasi ja vahvistaa tapaasi tehdä valintoja ja päätöksiä. Voit suorittaa Bold by Design -valmennuksen itsenäisesti oman aikataulusi mukaan, eikä pohdintojasi jaeta kenenkään muun kanssa. Valmennus on suunniteltu TEKin urapalveluissa, tapahtuu verkkoalustalla ja toimii myös mobiilisti. Katso lisää ja aloita valmennus!

NEXTMILE-VERKKOVALMENNUS (Täynnä)

Nextmile-verkkovalmennus on sinulle, joka haluat valmistautua eläkkeelle siirtymiseen. Valmennuksen aikana voit tarkastella, mitä merkityksellisiä tekoja haluat vielä saada aikaan työelämässä ja mitä olet jo saavuttanut. Pääset suunnittelemaan, miten hyödyntää eläkevuosien tuomia mahdollisuuksia. Nextmile tarjoaa sinulle valmiuksia muutosten kohtaamiseen ja itselle tärkeiden asioiden löytämiseen. Tarkastelemalla omia arvojasi, tunnistat helpommin tulevaisuuteen liittyviä mahdollisuuksia. Valmennus on valitettavasti täyttynyt, mutta halutessasi voit ilmoittautua jonotuslistalle. Katso lisää!

TUNNISTA JA SANOITA OSAAMISESI -VERKKOVALMENNUS

Valmennus on vain täysjäsenille. Olemme rakentaneet sinulle Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksen, jonka avulla avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennuksen avulla pystyt hyödyntämään omaa osaamistasi työhaussasi tai urasuunnitelmiesi tuessa. Katso lisää ja kokeile!

ESIINTYMISVALMENNUS 

TEK tarjoaa esiintymisvalmennus kokonaisuuden sinulle, joka haluat parantaa esiintymistaitojasi. Valmennus on tarkoitettu kaikille TEKin jäsenille. Hio esiintymistaitojasi videovalmennuksen avulla – juuri silloin kun sinulle sopii! Videoilla kouluttajana toimii vuorovaikutus- ja esiintymisvalmentaja Marianne HemminkiLisätietoja esiintymisvalmennuksesta. 

Yrittäjyyden perusteet -verkkovalmennus

Valmennuksessa käydään läpi niitä yrittäjyyden perusasioita, jotka kaikkien yrittäjyyttä harkitsevien on hyvä osata. Valmennus koostuu lyhyistä videosta, artikkeleista ja harjoituksista. Näiden lisäksi on koottu vinkkejä, linkkejä tai muuta aineistoa, joista saa lisätietoa. Valmennus sopii niin pää- kuin sivutoimista yrittäjyyttä harkitseville. Lue tarkemmin kurssin sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan.

verkkokurssi esimiehille ja työnantajille

Valmennus on vain täysjäsenille. Esimiehille ja muille työnantaja-asemassa oleville on tarjolla apua maksuttomasta verkkokurssista, joka opastaa askel askeleelta täyttämään työnantajan velvollisuudet ja laatimaan vaaditut asiakirjat. Kurssi sisältää kahdeksan jaksoa, jotka koostuvat 15 - 30 minuutin mittaisista videoluennoista, oppaista ja asiakirjamalleista. Kurssi sopii yrittäjille, muille työnantaja-asemassa toimiville sekä esimiehille tai muille työpaikan säännöistä kiinnostuneille. Lue lisää kurssista ja ilmoittaudu mukaan.