Omat jäsentietosi

Päivitä täällä perus- ja yhteystietojasi ja vaihda jäsenetulehtesi.

Uudistamme jäsenportaalin – jäsentietoihin kirjautuminen pois käytöstä

Jäsentemme tietojen suojaaminen ja niiden luottamuksellinen käyttö on meille tärkeää. Varmistaaksemme, että täytämme GDPR-tietosuoja-asetuksen vaatimukset, siirrymme uuteen jäsentietojärjestelmään. Uusi jäsenportaali mahdollistaa jatkossa myös paremman käyttäjäkokemuksen sekä jatkokehityshankkeiden myötä henkilökohtaisemman jäsenviestinnän.

TEKin vanha jäsentietojärjestelmä on poistunut käytöstä. Pyrimme saamaan uuden jäsenportaalin auki muutaman viikon sisällä. Tällä aikaa TEKin jäsenet eivät voi kirjautua jäsentietojärjestelmään, eivätkä näin ollen päivittää omia tietojaan tai lehtitilauksia. Päivitettävät tiedot voit lähettää TEKin jäsenrekisteriin sähköpostitse: jasenrekisteri(ät)tek.fi tai suojatulla sähköpostilla (ohje suojatun sähköpostin käyttöön).
Sivuston muut kirjautumisen takana olevat palvelut, kuten Palkkanosturi, toimivat normaalisti.
Myös jäseneksi liittyminen toimii normaalisti.

Uutta jäsenportaalia testataan ja kehitetään edelleen kesän ajan. Otamme mielellämme vastaan palautetta yleisesti sekä erityisesti mahdollisista virhetilanteista. Voit lähettää palautteet osoitteeseen webmaster(ät)tek.fi.

Pahoittelemme järjestelmävaihdon mahdollisesti aiheuttamaa vaivaa!

Tulostettavat lomakkeet (pdf) 

Lomakkeet voi toimittaa täytettynä sähköpostitse osoitteeseen jasenrekisteri(ät)tek.fi tai suojatulla sähköpostilla (ohje suojatun sähköpostin käyttöön).

Lomakkeen voi toimittaa jäsenrekisteriin joko sähköpostilla tai postitse. Postitusta varten löydät tunnukset (maksuton postitus) lomakkeesta.

Lisätietoja

Sähköposti: jasenrekisteri(ät)tek.fi
Puhelinnumero (09) 2291 2291
Voit lähettää meille viestit liitteineen myös suojatulla sähköpostilla (ohje suojatun sähköpostin käyttöön).

TEKin jäsenrekisteri palvelee ma-pe klo 9.00-16.00 (heinäkuussa klo 9.00-15.00).