Jäsenyyden päättäminen

Toivomme, että olet tyytyväinen TEKin jäsenenä ja hyödynnät jäsenpalveluita ja -etuja, jotta saat kaiken irti jäsenmaksustasi. Jos kuitenkin haluat päättää TEKin jäsenyyden syystä tai toisesta, ota meihin yhteyttä.

Toivomme, että olet tyytyväinen TEKin jäsenenä ja hyödynnät jäsenpalveluita ja -etuja, jotta saat kaiken irti jäsenmaksustasi. Jos sinulla on mitään kysyttävää tai haluat antaa palautetta toiminnastamme, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Haluamme kehittää palveluitamme ja etujamme jäsenten toivomaan suuntaan, joten palautteesi on erittäin tärkeää. Jos kuitenkin haluat päättää TEKin jäsenyyden syystä tai toisesta, löydät siihen ohjeet tästä. Toivomme, että palaat joukkoomme jossain vaiheeessa. 

TEKin jäsenyyden voit päättää ilmoittamalla asiasta osoitteeseen jasenpalvelu@tek.fi lähetetyllä sähköposti-ilmoituksella tai suojatulla sähköpostilla, jossa tulee olla tunnistetietona syntymäaika ja kotiosoite. Vaihtoehtoisesti voit lähettää tunnistetiedoilla varustetun  allekirjoitetun eroilmoituksen osoitteeseen:

Info JÄSEN
Tekniikan akateemiset TEK
5005134, 00003 VASTAUSLÄHETYS

Päättäessäsi TEKin jäsenyyden, päättyy myös mahdollinen kauttamme voimassa ollut työttömyyskassan jäsenyys. Mikäli haluat jatkaa Korkeasti koulutettujen kassa KOKOn suorajäsenenä, ilmoita siitä kassaan.

Opiskelijajäsen voi ilmoittaa jäsenyyden päättämisestä puhelimitse. TEKin kautta työttömyyskassaan kuuluvien opiskelijajäsenten on kuitenkin toimitettava kirjallinen eroilmoitus sähköpostitse jasenpalvelu@tek.fi.

Jäsenyyttä ei voi päättää takautuvasti. Jäsenmaksua laskutetaan aina täysiltä jäsenyyskuukausilta, jonka vuoksi jäsenyys päätetään erokuukauden loppuun ellei eroilmoituksessa ole toisin mainittu. Tällöin myös jäsenpalvelut ovat käytössä jäsenyyden päättymiseen asti.

Eroamisesta ja erottamisesta on säädetty tarkemmin Tekniikan Akateemiset ry:n sääntöjen 4 §:ssä.