Luova teknologia

Oma jäsenyys

Tarkista, että tietosi ovat ajan tasalla, niin kuulet ensimmäisenä alasi ajankohtaisista uutisista ja käytössäsi olevista palveluista.

OmaTEK-jäsenportaali 

Pidä omat jäsentietosi ajan tasalla OmaTEKissä. On tärkeää, että erityisesti sähköpostiosoitteesi ja työpaikkatietosi ovat ajan tasalla, jotta pystymme palvelemaan sinua paremmin, ajamaan etuasi alakohtaisissa työmarkkinaneuvotteluissa ja lähettämään ala- tai yrityskohtaista ajankohtaistietoa. Saat myös tiedon OmaTEKissä ilmoittamaasi sähköpostiin ja puhelinnumeroon, kun TEKin asiantuntijat ovat vastanneet yhteydenottoosi asiointikanavalla. Portaalissa voit myös määritellä, mistä aiheista haluat saada meiltä sähköpostia. 

Avaa OmaTEK

Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumisessa tai jäsenportaalin käytössä, ota yhteyttä sähköpostitse: webmaster@tek.fi

image with text

Jäsenkirje 

Jäsenkirje on tärkein viestintäkanavamme jäsenille. Kokoamme kerran kuussa lähtevään sähköpostikirjeeseen kaikki tärkeimmät uutiset, edut ja palvelut. Mikäli jäsenkirje ei tule sinulle perille, varmista, että sinulla on OmaTEKissä toimiva sähköpostiosoite. Varmista myös, että jäsenkirje ei ohjaudu roskapostiisi tai jää kiinni esimerkiksi organisaation roskapostifiltteriin. Mikäli tämäkään ei auta, ota yhteyttä sähköpostitse: webmaster@tek.fi 

Jäsenkortti 

TEKillä on käytössä sähköinen jäsenkortti. Saatat joskus joutua todistamaan jäsenyytesi lunastaessasi jäsenetuja. Sähköisen jäsenkortin löydät tarvittaessa OmaTEKistä. 

Avaa jäsenkortti

 

Suosittele

Suosittele TEKin jäsenyyttä

Haluamme rohkaista TEKin jäseniä suosittelemaan jäsenyyttä ystäville ja tuttaville sekä akavalaisia henkilöstöedustajia suosittelemaan TEKin jäsenyyttä edustettavilleen. Palkitsemme TEKin täysjäsenet 50 euron jäsenmaksualennuksella ja akavalaiset henkilöstöedustajat sekä muut TEKin jäsenet 50 euron Superlahjakortilla, jos heidän suosituksestaan TEKiin liittyy uusi täysjäsen.

Lue lisää suosittelusta

Haluatko päättää jäsenyytesi?

Lue lisää jäsenyyden päättämisestä