silja_keranen

Silja Keränen

Henkilötiedot
40 vuotta
Kajaani
diplomi-insinööri

Ehdokkuudet

Europarlamenttivaalit 2024

Esittelyteksti

Olen diplomi-insinööri ja Vihreiden varapuheenjohtaja Kainuusta. Olen ehdolla eurovaaleissa, koska nämä vaalit ovat ratkaisevat Euroopan tulevaisuuden kannalta. Katsotaanko taaksepäin ja hajotetaanko – vai rakennetaan, etsitään ratkaisuja ja tehdään töitä paremman tulevaisuuden eteen? Itse kuulun jälkimmäiseen porukkaan ja olen todella valmis tekemään töitä paremman tulevaisuuden puolesta.

Vaalitavoitteet

1. Nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa tarvitaan vahvaa ja yhtenäistä Euroopan unionia. Ei vain paperilla, vaan aitona, kestävää tulevaisuutta rakentavana läntisenä arvoyhteisönä.

2. Metsissä hillitään ilmastonmuutosta, vaalitaan luonnon monimuotoisuutta ja myös tuotetaan puuta teollisuudelle. Näiden yhteensovittamisessa on EU avainasemassa.

3. Ruoantuotanto tulee sovittaa ympäristön kantokykyyn ja viljelyn taloudellista kannattavuutta parantaa. Samalla pidetään huolta omavaraisuudesta ja huoltovarmuudesta.

4. Maaseudun elinvoima ja elämisen edellytykset eri puolilla Suomea on turvattava. EU tekee jo nyt hyvää aluepolitiikkaa. Siitä on syytä pitää kiinni.

Vaalipiiri

Suomi

Puolue

Vihreä liitto