Minna Innala - 601 - Pirkanmaa

Minna Innala

Henkilötiedot
60 vuotta
Tampere
kehityspäällikkö
diplomi-insinööri

Ehdokkuudet

Aluevaalit 2022

Esittelyteksti

Olen avoin ja ratkaisukeskeinen diplomi-insinööri Tampereelta. Kehityspäällikkönä olen tottunut viemään asioita määrätietoisesti eteenpäin. Yksi osaamisalueeni on digitalisaatio ja tiedonhallinta. Mielenkiintoni sote-asioihin kumpuaa omasta kokemuksestani terveydenhuollon toimivuuteen niin julkisella kuin yksityisellä sektorillakin. Törmään esimerkiksi päivittäin vanhustenhuollon haasteisiin hoitaessani iäkkään läheiseni asioita. Haluan tuoda politiikkaan aitoa dialogia, jotta hyvinvointialueen rakentamisessa otetaan kaikkien asukkaiden yksilölliset tarpeet ja elämäntilanteet hyvin huomioon.

Vaalitavoitteet

Minulle on tärkeää, että sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimi järjestetään tarkoituksenmukaisesti. Teemme tosiasioiden pohjalta sellaisia päätöksiä, jotka helpottavat jokaisen arkipäivää ilman turhaa byrokratiaa.

Tuon hyvinvointialueiden rakentamiseen teollisuudesta hankkiman ammattitaitoni jatkuvasta parantamisesta, kustannustehokkuudesta ja toimintojen sujuvoittamisesta lean-periaatteiden mukaisesti.

Äänestysnumero

601

Vaalipiiri

Pirkanmaa

Puolue

Liike Nyt