Yrittäjyyden toinen Taivas + Helvetti

|
Uutinen
Kuuntele

Ilman toista ei ole toisen menestystä. Tämä on Yrittäjän päivänä 5.9. julkaistavan toisen Taivas + Helvetti -kirjan pääteema.

Ennen julkistusta kirjan sisältöön kurkistetaan aluetapahtumien sarjassa, joka aloitettiin toukokuun loppupuolella mittavalla yleisötilaisuudella Helsingissä Telakalla. Joukko kirjassa esiintyviä yrittäjiä kertoi, ketkä ovat vaikuttaneet heidän menestykseensä. Kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että yrittäjyys vaatii aina muita ihmisiä. Rakkailla ja läheisillä, yhtiökumppaneilla ja neuvonantajilla sekä tietenkin asiakkailla on ollut merkittävä vaikutus kirjan kaikkien yrittäjien menestykseen.

Lavalla nähtiin muun muassa ST1:n perustaja Mika Anttonen, joka on kirjoittanut myös TEKin Yrittäjäklubin blogiin, Blanccon Kim Väisänen, Huoneen Evon Söderlund, Rukki Finland Oy:n Laura Hyvärinen ja Future Worksin Petri Rajaniemi.

Viime vuonna julkaistu ensimmäinen kirja nostatti yrittäjähenkeä kertomalla yrittäjyyden iloista ja haasteista yrittäjien omalla suulla. Idean takana on yrittäjä Mika Mäkeläinen, joka päätti ryhtyä tekoihin yrittäjäkulttuurin parantamiseksi Suomessa.

Hankkeessa edistetään yrittäjyyttä julkisella näkyvyydellä ja myymällä kirjaa siten, että jokaista ostettua kappaletta kohti lahjoitetaan yksi kirja opintonsa päättävälle nuorelle. Ensimmäistä kirjaa on myyty 14 000 kappaletta.

TEK mukana talkoissa

TEK on osallistunut nuorten talkoisiin hankkimalla parisataa Taivas + Helvetti -kirjaa. Myös uusi kirja on hankintalistalla.

Tekkiläisten omassa piirissä yrittäjyttä edistää Yrittäjäklubi. Klubin jäseneksi voivat liittyä kaikki TEKin jäsenet – yrittäjät ja yrittäjähenkiset. Klubin keskipisteenä on kaikille avoin blogi:

www.tek.fi/yrittajablogi.