Yrittäjäjäsenten palvelut laajenevat

|
Uutinen
Kuuntele

TEK panostaa tänä vuonna merkittävästi yrittäjille suunnattuihin palveluihin.

TEKin jäsenistä noin kahdeksan prosenttia on yrittäjiä ja osuus on kasvussa: jopa neljännes on harkinnut yrityksen perustamista. Yrittäjäjäsenten ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden yhdyssiteenä toimii kaikille TEKin jäsenille avoin kerho, TEKin Yrittäjäklubi.

DI Kati Halonen on ollut mukana TEKin Yrittäjäklubin toiminnassa sen alusta alkaen. Halosen PolyQuality Oy on erikoistunut viestintään ja markkinointiin.

– Olen löytänyt Yrittäjäklubin kautta monia hyviä kontakteja. Esimerkiksi Yrittäjäklubin klubi-illassa tutustuin tärkeään yhteistyökumppaniini, kolme vuotta yrittäjänä toiminut Halonen kertoo.

Lisäksi yhdessä kolmen muun ammattiliiton kanssa loppuvuodesta perustettu Akateemiset yrittäjät AKY parantaa TEKin yrittäjäjäsenten verkostoitumismahdollisuuksia ja tuo myös Suomen Yrittäjien laajan palvelutarjonnan edullisesti jäsenten ulottuville. 

Jatkossa tekkiläiset yrittäjäsenet voivat hankkia Suomen Yrittäjien palvelut 63 euron vuosihintaan. Lue lisää palvelupaketin hankkimisesta osoitteesta: www.tek.fi/yrittajyys.

 

Palveluja eri tarpeisiin

TEKin palvelut yrittäjille sisältävät muun muassa ammattihenkilön oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen yksinyrittäjille sekä oikeudellisen neuvonnan liittyen esimerkiksi yrityksen perustamiseen, yrittäjän sosiaaliturvaan, eläkevakuutuksiin ja IPR-asioihin. 

TEKin verkkosivuilla on Yrittäjän palvelutarjotin ja ladattavia julkaisuja, joista löytyy paljon tietoa yritystoiminnasta. Lisäksi TEK tarjoaa jäsenetuna maksuttoman käyttöoikeuden Fondian VirtuaaliLakimies -tietopankkiin, josta löytyy runsaan lakitiedon lisäksi esimerkiksi sopimuspohjia yrityksille. 

TEKin Yrittäjäklubi ja vastaperustettu Akateemiset yrittäjät järjestävät jäsenilleen verkostoitumismahdollisuuksia sekä erilaisia tilaisuuksia ja koulutuksia, kuten klubi-iltoja, webinaareja ja seminaareja. Tapahtumat julkaistaan  TEKin tapahtumakalenterissa: www.tek.fi/tapahtumat. 

– On hienoa, että TEK ei aseta palkansaajia ja yrittäjiä vastakkain, vaan kaikille on tilaa ja yrittäjien palveluihin panostetaan. Akateemisella puolella yrittäjän ja palkansaajan ero ei ole niin selkeä. Kuka muu meidän etujamme ajaisi ellei TEK? yksinyrittäjänä työskentelevä Halonen sanoo. 

 

Tutustu TEKin yrittäjille suunnattuihin palveluihin: 

  • TEKin Yrittäjäklubi
  • Yrittäjän palvelutarjotin
  • Lakipalvelut yrittäjälle
  • VirtuaaliLakimies
  • Suomen Yrittäjien laaja palvelupaketti edullisesti
  • Tapahtumat ja koulutukset
  • Työttömyysturva- ja vastuuvakuutus yksinyrittäjille

Lue lisää palveluista: www.tek.fi/yrittajyys