VETDI liittyi Tekniikan akateemisiin

|
Uutinen
Kuuntele

Valtionhallinnon erityistoimialojen ja tuomioistuinten diplomi-insinöörit VETDI ry on liittynyt TEKiin.

VETDI ry ja Tekniikan akateemiset TEK ovat sopineet VETDI:n liittymisestä TEKiin. Liittymissopimus allekirjoitettiin 20.11.2018 Helsingissä. 

VETDI on hyvin spesifin henkilöstöryhmän järjestö, jonka jäsenet työskentelevät julkisella puolella. Aiemmin VETDI oli Pardian kautta STTK:n jäsenyhdistys.

– TEK oli sekä hallituksen jäsenten että liittymistä käsitelleessä kokouksessa paikalla olleiden jäsenten mielestä paras vaihtoehto. Etsimme meille sopivaa viiteryhmää ja kun olemme koulutukseltamme diplomi-insinöörejä, tekemässämme kartoituksessa Akava ja TEK nousivat hyvin vahvasti esille. Yksimielisesti päätimme liittyä TEKin alaosastoksi, kertoo VETDI:n puheenjohtaja Sakari Haulos

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien ja muiden tekniikan alalla toimivien akateemisesti koulutettujen henkilöiden etu- ja palvelujärjestö. TEK kehittää jatkuvasti jäsentensä uraa tukevia palveluja, ajaa heidän etujaan työelämässä sekä rakentaa kestävää hyvinvointiyhteiskuntaa. 

– Toivotan VETDI:n lämpimästi tervetulleeksi. TEK on ihmiset tekniikan takana. Olen iloinen, että VETDI on päättänyt liittyä tähän joukkoon myös TEKin jäseninä, sanoo TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen
 

Avainsanat: