Tempausesikuntalaisia auringossa.
Tempauksen takana. Niina Tapanainen (vasemmalla), Jani Anttila, Leevi Kosonen, Juha Malinen, Eeti Ahola ja Tero Karesniemi ovat osa järjestäjäporukkaa.

Tempaus tulee taas – lähde avuksi

|
Uutinen

Tempausesikunta hakee yhteistyöyhdistyksiä ja yrityksiä Tempaus 2024 -projektiin. Tarkoitus on lisätä vapaaehtoistyön arvostusta

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan alainen Tempausesikunta hakee yhteistyöyhdistyksiä ja yrityksiä Tempaus 2024 -projektiin. Tempaukset ovat alun perin teekkarihistoriaa ja nykyään ne yhdistävät myös Aalto-yhteisön opiskelijoita.

Tempauksia on järjestetty säännöllisen epäsäännöllisesti noin neljän vuoden välein ja tarkoituksena on tuottaa yhteistä hyvää. Niiden avulla on rahoitettu esimerkiksi Dipolin ja Teekkarikylän rakentamista.

– Tällä kertaa tarkoitus on lisätä vapaaehtoistyön arvostusta. Ideana meillä on yhdistää opiskelijat vapaaehtoistyötä tekeviin järjestöihin. Tavoitteena on mahdollistaa mielenkiintoinen kokemus vapaaehtoistyöstä noin tuhannelle opiskelijalle, kertoo TEKin Otaniemen opiskelijayhdyshenkilö, Tempausesikunnan edustaja Niina Tapanainen.

  • Kiinnostuitko? Kerro yhteistyöhalukkuudestasi tai esitä avustuskohdetta osoitteeseen tempaus@ayy.fi