Teknologiayrittäjyyspäivien teemana bisnesäly

|
Uutinen
Kuuntele

Valtakunnalliset teknologiayrittäjyyspäivät järjestetään Helsingissä 27.–28.9. Puhujina ovat muun muassa tulevaisuudentutkija Risto Linturi ja sijoitusguru Tero Ojanperä.

Enterprise 2016 – teknologiayrittäjyyspäivät on tapahtuma kaikille yrittämisestä ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Se järjestetään Helsingissä Apollo Live Clubilla 27.–28.9.

Kaksipäiväisen tapahtuman aiheena on bisnesäly. Miten startup- ja kasvuyrittäjyys ovat muuttuneet viime vuosien aikana? Miten bisnesälyn merkitys on noussut perinteisilläkin aloilla? Tapahtumassa käsitellään uudenlaista bisnestä, verkostoitumista, ajattelua ja ansaintamalleja, joissa kaikissa on taustalla bisnesäly.

Tapahtumassa puheenvuoron saavat muun muassa digitalisti Ville Tolvanen, tulevaisuudentutkija Risto Linturi ja sijoitusguru Tero Ojanperä. Lisäksi kuullaan case-puheenvuorot muun muassa Lauri Helkeltä (Onnibus), Joonatan Lintalalta (Smartly.io), Rauli Oikariselta (Fennia) ja Kristiina Palmgrenilta (Joy of Work).

Teknologiayrittäjyyspäivien taustatahoina toimivat TEK ja Suomen Ekonomit. Tapahtumaa tukevat muun muassa Fennia, Helsingin OP, Lakimiesliitto ja Tilitoimisto Mandaatti.

Kahden päivän osallistumismaksu on 50 euroa, yhden päivän 35 euroa. Pääsylippu sisältää ruokatarjoilun.