TEK on siirtymässä sähköiseen jäsenkorttiin

|
Uutinen
Kuuntele

Tänä vuonna painettuja TEKin jäsenkortteja lähetetään vain tilauksesta.

TEK kehittää jatkuvasti uusia sähköisiä palveluita ja digitalisoi toimintaansa. Samalla kun luodaan uutta, joistain vanhemmista toimintatavoista joudutaan myös luopumaan. Emme enää automaattisesti lähetä painettuja jäsenkortteja kaikille 70 000 jäsenellemme vaan suosittelemme jäseniä lataamaan sähköisen jäsenkortin. Tulevaisuudessa jäsenkortti tulee osaksi TEKin mobiili-appia.
 
Suuri osa järjestöistä on luopunut jo kokonaan painetuista jäsenkorteista. Haluamme kuitenkin vielä tarjota mahdollisuuden tilata painetun jäsenkortin niille, jotka sitä kaipaavat. Samalla myös kartoitamme, kuinka suuri osa jäsenistä vielä haluaa painetun kortin.
 
Näin hankit sähköisen tai painetun jäsenkortin:
 
Sähköisen jäsenkortin saat mihin tahansa älylaitteeseen. Katso ohjeet ja lataa kortti kirjautumalla jäsentunnuksillasi TEKin verkkopalveluun osoitteessa http://www.tek.fi/jasenkortti.
 
Paperisen jäsenkortin tilaat kirjautumalla jäsentunnuksillasi osoitteessa http://www.tek.fi/tilaakortti ja seuraamalla ohjeita. Tee painetun kortin tilaus 7.5.2017 mennessä.
 
Muistathan myös samalla tarkistaa omat jäsentietosi omissa tiedoissasi. Erityisen tärkeää on, että sähköpostisi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja työnantajatietosi ovat ajantasalla. Kun yhteys- ja työpaikkatietosi ovat ajan tasalla, pystymme palvelemaan sinua paremmin, ajamaan etuasi alakohtaisissa työmarkkinaneuvotteluissa ja lähettämään ala- tai yrityskohtaista ajankohtaistietoa.
 
Huom! Arvomme aikavälillä 10.4. – 31.5. tietonsa päivittäneiden kesken Slush-lipun, arvo 200 – 400 euroa. Arvonnan säännöt: www.tek.fi/arvonta