TEK: Me teemme työpaikkoja suomalaisille

|
Uutinen
Kuuntele

– Maailma janoaa innovaatioita ja on valmis maksamaan niistä. Me tekniikan akateemiset olemme valmiina tekemään niitä, luvataan TEKin valtuuston julkilausumassa.

Tekniikan akateemisten mielestä hyvinvointi Suomessa voi jatkua vain, jos uskallamme uudistua ja investoida korkean lisäarvon tuotteita ja palveluita tuottavaan osaamiseen. Vain siten tuotannon ja viennin arvo saadaan uuteen nousuun.

Suomi voi kilpailla globaaleilla markkinoilla yhdistämällä korkean osaamisen, laadun ja tuottavuuden. Maailma janoaa innovaatioita ja on valmis maksamaan niistä. Me tekniikan akateemiset olemme valmiina tekemään niitä.

– Me TEKissä haastamme jokaisen yli 70 000 jäsenestämme päivittäin tekemään työnsä entistä paremmin, tekemään uusia innovaatioita, johtamaan omaa ja organisaatioidensa työtä luomaan uutta kasvua. Näillä toimenpiteillä teemme työpaikkoja suomalaisille, sanoo TEKin valtuuston puheenjohtaja Hannu-Matti Järvinen.

Suomen seuraavan hallituksen on huolehdittava kilpailukykyisestä osaamisesta, poistettava uuden kasvun esteitä, luotava menestystä ruokkiva innovaatioympäristö sekä reilu ja kannustava työelämä.

Lisää konkreettisia ehdotuksia toimenpiteistä tarjoamme koko Suomen käyttöön TEKin ’Parasta Suomelle’ -blogissa:
www.tek.fi/tek-vaikuttaa/eduskuntavaalit/parasta-suomelle-blogi
www.tek.fi/vaalit