TEK ja Suomen Maisema-arkkitehtiliitto yhteistyöhön

|
Uutinen
Kuuntele

TEK ja Suomen Maisema-arkkitehtiliitto ry MARK ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Sopimus allekirjoitettiin 25.2. Yhteistyön tavoitteena on tehostaa erityisesti jäsenten työmarkkinaedunvalvontaa, laajentaa molempien osapuolten jäsenpohjaa, selkeyttää työnjakoa alan tavoitteiden edistämisessä sekä parantaa järjestöjen jäsenilleen tarjoamia palveluja.

Yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi TEKiin on perustettu TEKin maisema-arkki­tehtikerho. Kerhoon voivat liittyä TEKiin kuuluvat maisema-arkkitehtijäsenet ja -opiskelijat. Kerhon toiminta käynnistyy kevään aikana ja siihen liittymisestä ja muista asioista tullaan tiedottamaan lisää erikseen. Kerhon toiminta noudattelee TEKin muiden vastaavien kerhojen mukaisia periaatteita.

Sekä TEKin maisema-arkkitehtikerhoon että MARKiin kuuluvat tulevat saamaan etuja muun muassa MARKin jäsenmaksuihin liittyen. Tavoitteena on, että jäsenkunta kuuluisi kattavasti kumpaankin järjestöön.

Yhteistyösopimus mahdollistaa omalta osaltaan pitkällistä tavoitetta yhdistää ja verkottaa laajasti diplomi-insinöörejä, arkkitehteja ja maisema-arkkitehteja sekä muita tekniikan alan ammattilaisia edunvalvonnan terävöittämiseksi ja yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.