Teekkarispeksi juhlakiertueella

|
Uutinen
Kuuntele

Suomen suurin opiskelijamusikaali juhlii 25-vuotista taivaltaan laajalla kiertueella. Teekkarispeksi vie katsojansa inkvisition ja romantiikan pyörteisiin. Katso traileri!

Teekkarispeksi Danse Macabre lupaa tuoda lavalle inkvisition, mystiikkaa ja romantiikkaa musiikin ja improvisaation keinoin.
 
Speksin tärkein mauste on yleisön osallistuminen. Kun omstart-huuto kuuluu yleisöstä, näyttelijä improvisoi kohtauksen uudelleen, kertoo tilanteeseen liittyvän vitsin tai vaikka puhkeaa lauluun. Myös orkesteri, tanssijat ja tekniikka osallistuvat improvisointiin. Omstartit lisäävät sähköä esittäjien ja yleisön välille. Jokaisesta esityksestä tulee erilainen ja esiintyjät ja bändi pysyvät varpaillaan.
 
Teekkarispeksiä on ollut tekemässä satapäinen joukko fukseista tohtoreihin. Speksiläiset toivottavat tervetulleeksi kaikkiin yli kymmeneen näytökseen pääkaupunkiseudulla ja kiertuepaikkakunnilla. Kiertue alkaa Helsingistä 17.3. ja päättyy 14.4. Lappeenrantaan. Viime vuosina lippuja ei ole riittänyt kaikille halukkaille, joten vierailu speksin lippukauppaan kannattaa tehdä ajoissa. 

Lisätietoja ja lippukauppa: www.teekkarispeksi.fi.

Avainsanat: