Teekkarin työkirja x 3

|
Uutinen
Kuuntele

Opiskelijoiden työnhakuopas ilmestyy jälleen joulukuussa kampuksille. Mitä kansien välistä löytyy tänä vuonna?

1. Työnhakuopas

Työnhakuprosessi on pilkottu pieniin paloihin, jolloin työnhaun aloittaminen on helpompaa. Työkirja tarjoaa konkreettisia vinkkejä muun muassa työnhakudokumenttien luomiseen, työhaastatteluun sekä pitsaukseen.

 

2. Opiskelu & työ

Viisi eri alojen opiskelijaa kertoo, millaista lopputyön tekeminen oli ja miten he päätyivät valitsemaansa aiheeseen.

 

3. Kesä & työ

Mitä muuta kesällä voi tehdä kuin perinteisiä töitä? Lähde roadtripille, opi uutta elokuvista tai perusta oma toiminimi. 

 

+ Teekkarin työkirjan uudistuneilta verkkosivuilta löytyy paljon mielenkiintoista luettavaa, kuten useiden työnantajien kanssa yhteistyössä toteutettu kesätyöblogi. www.teekkarintyokirja.fi

 

Mikä on Teekkarin työkirja?

Teekkarin työkirja kertoo opiskelijoille kaiken oleellisen työnhausta. Se toteutetaan vuosittain TEKin sekä teknillisten yliopistojen ja tiedekuntien yhteistyönä. Sen 11 000 kappaleen painos on jaossa teknillisten yliopistojen kampuksilla ympäri Suomen joulukuun alussa.

Kuka sen tekee?

Joka vuosi Teekkarin työkirjalle valitaan uusi päätoimittaja, joka on vastuussa julkaisun taitosta, toimittamisesta ja budjetista. Tänä vuonna päätoimittaja on TTY:llä arkkitehtuuria opiskeleva Heidi-Maria Nyblom. Työkirjan tekemiseen osallistuu myös lukuisia toimittajia ja valokuvaajia, joista valtaosa on teekkareita. Työnhakuvinkit ovat TEKin ja yliopistojen urapalveluiden käsialaa.

 

Tule hakemaan oma Työkirjasi!

Lanseeraustempaukset järjestetään yliopistojen kampuksilla Helsingissä, Lappeenrannassa, Otaniemessä, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa 1.–3.12.2015. Katso tarkemmat päivät:

www.teekkarintyokirja.fi

 

 

Avainsanat: