Tee kampikone Tekniikan museossa

|
Uutinen
Kuuntele

Tekniikan museo kutsuu perheitä työpajoihin ja Kuninkaankartanonsaaren kierroksille. TEK tarjoaa jäsenilleen perhelipun ja jätskit.

Tekniikan museossa voi kesäkaudella (3.6.–10.8.) osallistua työpajoihin ja tutustua tekniikan perusilmiöihin itse tekemällä.

Tunnin työpajoja järjestetään joka päivä kello 14 alkaen. Työpajat sopivat kuusivuotiaille ja siitä vanhemmille lapsille.

Teemat vaihtuvat kuukausittain. Kesäkuussa tutustutaan paperinvalmistukseen ja paperin eri laatuihin. Samalla tehdään oma kesävihko. Heinäkuussa ihmetellään kampiakseleita ja vipuja ja rakennetaan oma kampikone. Elokuussa tutustutaan veden eri ominaisuuksiin.

Työpajatarvikkeiden hinta on 4 euroa/osallistuja.

Vettä ja elämää -kierrokset

Kesäkaudella järjestetään päivittäin myös opastetut kierrokset Kuninkaankartanonsaaren ympäristössä. Reitillä tutustutaan alueen teolliseen historiaan sekä vedenkäytön ja ihmisten arkeen.

Kesäkuussa kierrokset alkavat museon aukiolopäivinä kello 13, heinäkuussa kello 13 ja 15 sekä elokuussa kello 13. Lenkki kestää noin 45 minuuttia.

Kahvia, virvokkeita ja kotileivonnaisia voi ostaa pop-up-kahvila Pumppuhuoneesta. Kahvila palvelee Punatiilihallissa tai ulkona.

Ajankohtaiset tiedot museon tarjonnasta ja tapahtumista löytyvät nettisivuilta. 


www.tekniikanmuseo.fi