Ihmiset keskustelevat.

Tapahtumia ja valmennuksia enemmän kuin koskaan

|
Uutinen

Tapahtuma- ja valmennustarjontamme uudistui. Uraillat muuttuivat teemailloiksi ja aamuihin ilmestyy tuokioita.

Ennen urailtojen nimellä kulkeneet tilaisuudet ovat vaihtuneet teemailloiksi. Teemoja ovat esimerkiksi johtaminen, hyvinvointi, työnhaku ja ura, teknologia ja innovaatiot, työelämätaidot, laki ja työsuhde sekä yrittäjyys. Puhujina toimivat kunkin aihealueen valtakunnan ykkösnimet. Teemailtojen live-tilaisuudet ovat pääsääntöisesti vain maksaville jäsenille, mutta striimeihin myös opiskelijat ovat tervetulleita. Teemaillat yleensä tallennetaan ja tallenteet ovat olleet erittäin suosittuja.

Uutena tapahtumakonseptina ovat aamuisin pidettävät noin tunnin kestävät tuokiot. Tuokiot ovat TEKin asiantuntijoiden pitämiä webinaareja, joissa perehdytään napakasti yhteen ajankohtaiseen asiaan kerrallaan. Tulossa on muun muassa laki-, ura- ja työmarkkinatuokioita. Tuokioita voit seurata vaikka puhelimella aamutoimien ohella tai matkalla töihin.

Panelistien joukossa on usein kyseisen aihealueen maamme kovimpia asiantuntijoita.

TEK tekee paljon arvokasta tutkimusta tekniikan ammattilaisia ja opiskelijoita puhuttavista asioista. Tutkimustietoa hyödynnämme muun muassa yhteiskunnallisen vaikuttamisen sekä työmarkkinaedunvalvonnan työssä. Jatkossa TEKin tutkimustuloksia käsittelemme TEK Academy -tilaisuuksissa, joihin kaikki ovat tervetulleita.

Jo muutaman vuoden pyörineissä TEK Talks -webinaareissa eri alojen asiantuntijat pohtivat yhteiskuntaan ja teknologiaan liittyviä aiheita. TEK Talksit ovat myös kaikille avoimia tilaisuuksia. Panelistien joukossa on usein kyseisen aihealueen maamme kovimpia asiantuntijoita.

Tapahtumakalenterista löydät helmesi

Olemme parantaneet www.tek.fi:n tapahtumakalenterin käytettävyyttä, jotta sinun olisi helpompi löytää juuri itseäsi kiinnostavat tapahtumat ja valmennukset. Tutustu uudistuneeseen tapahtumakalenteriin osoitteessa www.tek.fi/tapahtumat. Voit tehdä valintoja esimerkiksi tapahtumatyypin, sijainnin tai teeman perusteella. Samasta osoitteesta löydät myös tallenteet.