Kaksi henkilöä keskustelee käytävällä työpaikalla tai korkeakoulussa.

Suosittele TEKin jäsenyyttä, saat jäsenmaksu­alennuksen!

|
Uutinen

Mitä enemmän TEKillä on jäseniä, sitä paremmin pystymme vaikuttamaan tekkiläisille tärkeisiin asioihin sekä sitä parempia palveluita ja etuja pystymme tarjoamaan.

Haluamme kannustaa kaikkia tekkiläisiä suosittelemaan Tekniikan akateemiset TEKin jäsenyyttä antamalla suosittelijalle 50 euron jäsenmaksualennuksen tai lahjakortin uudesta täysjäsenestä.

TEKin jäsenmäärä on kasvanut viime aikoina ja olemme tänä vuonna ylittäneet 80 000 jäsenen rajan. Samaan aikaan kuitenkin järjestäytymisaste koko yhteiskunnassa laskee.

Jotta voimme olla vaikuttava toimija jatkossakin, on tärkeää, että edustamme tarpeeksi suurta osaa ammattikunnastamme.

TEKin täysjäseneksi voivat liittyä diplomi-insinöörin, arkkitehdin tai vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneet (esimerkiksi matemaatikot, fyysikot, tietojenkäsittelytieteilijät ja suunnittelumaantieteilijät).

Onko sinulla yllä mainitun koulutuksen suorittanut kollega tai ystävä, joka ei kuulu TEKiin? Jos saat hänet liittymään täysjäseneksi, palkitsemme sinut 50 euron jäsenmaksualennuksella.

Jos olet kaksoisjäsen, opiskelijajäsen tai eläkeläisjäsen saat 50 euron Superlahjakortin.

Muista pyytää liittyjää kirjaamaan sinut suosittelijaksi liittymislomakkeella.

Anna hänelle mieluiten sama sähköpostiosoite, jota käytät TEKin jäsenportaalissa, niin sinun ei tarvitse erikseen enää tunnistautua TEKin jäseneksi vaan saat jäsenmaksualennuksen automaattisesti seuraavalle laskullesi.