Parhaat vinkit kesätyönhakuun

|
Uutinen
Kuuntele

Opiskelija, etsitkö töitä? TEK tarjoaa tueksesi maailman parhaan työnhakuoppaan.

Tuottaako CV:n viilaaminen tuskaa tai kaipaatko vinkkejä hakemuksen kirjoittamiseen? Työkirjasta löydät tarvitsemasi työkalut onnistuneeseen työnhakuun sekä materiaalia myös urasi suunnitteluun.

Työkirja 2020 lanseerattiin marraskuussa tekniikan alan kampuksilla. Painettu opas on opiskelijoille ilmainen. Mikäli et saanut napattua opasta lanseerauksista, voit hakea sen kilta- tai ainejärjestöhuoneelta, yliopiston ura- ja työelämäpalveluista tai TEKin ständiltä erilaisista tapahtumista. TEKin tapahtumakalenteri: www.tek.fi/tapahtumat

Voit hakea Työkirjan kilta- tai ainejärjestöhuoneelta, yliopiston ura- ja työelämäpalveluista tai TEKin ständiltä erilaisista tapahtumista.

Painetun oppaan lisäksi Työkirjan sisältöjä voi lukea myös verkossa. Osoitteesta tektyokirja.fi löydät vinkkejä, olitpa sitten noviisi tai kokenut konkari kesätyönhaussa taikka etsimässä harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa.

Työkirjassa on sisältöä suomeksi ja englanniksi. Työkirjan tekijät toivovat, että englanninkielisestä materiaalista on erityisesti apua niille opiskelijoille, jotka haluavat työllistyä Suomeen, mutta joilta suomi ei vielä suju (vinkkaathan Työkirjasta siis kv-kavereillesi!). 

Työkirjan verkkosivuilta löytyy tärkeimmät työnhakumateriaalit myös ruotsiksi.

Työkirjan Facebook-ryhmässä työnantajat ilmoittavat opiskelijoille sopivista työpaikoista. Tutustu tarjontaan: 
www.facebook.com/groups/tektyokirja

TEK on julkaissut Työkirjan opiskelijoiden iloksi jo 27 vuoden ajan. TEK tekee Työkirjan yhdessä työnantajien, yliopistojen ja rekrytoinnin ammattilaisten kanssa, jotta kirjan sisältö olisi mahdollisimman ajantasainen ja kattava.