Oulun Teekkaritalo remonttiin – Tue oululaisen teekkarikulttuurin säilymistä

|
Uutinen
Kuuntele

Yksityishenkilöt ja yritykset voivat osallistua remontin tukemiseen ja olla osaltaan mukana auttamassa oululaisen teekkarikulttuurin säilymistä.

Oulun yliopiston välittömässä läheisyydessä Kuivasjärven rannalla sijaitseva Teekkaritalo on yksi oululaisten Teekkareiden symboleista. Teekkaritalo on valmistumisestaan lähtien ollut suosittu juhla- ja kokouspaikka.

24 vuoden kovan käytön jälkeen Teekkaritalolle tehdään tänä kesänä Talon historian suurin remontti, joka kestää aina syyskuun loppuun saakka.

TEK on omalta osaltaan mukana tukemassa Teekkaritalon remonttia takaamalla remontin lainan. Myös tekkiläiset yksityishenkilöt ja yritykset voivat osallistua remontin tukemiseen ja olla osaltaan mukana auttamassa oululaisen teekkarikulttuurin säilymistä. Vastineeksi lahjoituksesta yritykset ja yksityishenkilöt saavat näkyvyyttä Teekkaritalolta vuosiksi eteenpäin.

Yksityishenkilöt

  • Lisätietoja yksityishenkilöiden tuesta löytyy osoitteesta: www.teekkarilupi.fi/teekkaritalontuki. Yksityishenkilöt voivat ilmoittautua Teekkaritalon tukijoiksi aina juhannukseen 24.6. asti.

Yritykset

  • Yrityksille on Teekkaritalolle tarjolla erisuuruisia paketteja, jotta niin pienet kuin suuretkin yritykset voivat tukea Taloa ja saada positiivista näkyvyyttä erityisesti oululaisten opiskelijoiden, mutta myös muiden yritysten keskuudessa. Yritysten osalta lisätietoja antaa Teekkarilupin markkinointipäällikkö Vesa Lind (vesa.lind@teekkaritalo.fi).
Avainsanat: