Onko yritykselläsi ongelma ratkottavaksi?

|
Uutinen
Kuuntele

Miltä kuulostaa, että joukko tuoreita tohtoreita ratkoisi juuri sinun yrityksesi ongelman? Ilmoittaudu maksuttomaan Aallonhuiput & TEK Docjam -työpajaan 14.10. mennessä.

Miten tuoreiden tohtoreiden osaaminen ja yritysten tarpeet saadaan kohtaamaan? TEKin ja Aalto-yliopiston jatko-opiskelijayhdistys Aallonhuiput ry:n järjestämässä työpajassa 11.11. tarjotaan tähän yksi konkreettinen ratkaisu.

Aallonhuiput & TEK DOCJAM -tapahtumaa varten osallistuvia yrityksiä pyydetään määrittelemään ratkottava, yrityksen toimintaan liittyvä ongelma tai haaste. Yritys voi myös esittää innovaation, joka tarvitsee jatkojalostamista. Haasteet voivat olla teknologian, liiketoiminnan tai taiteen alalta. Niiden tulee olla sen laajuisia, että ne voidaan ratkaista päivän aikana. Yrityksen luottamukselliset tiedot voidaan tarvittaessa suojata sopimuksilla.

Itse tapahtumassa Otaniemen Design Factoryssa 11.11. Aalto-yliopiston tohtoriopiskelijat ja vastavalmistuneet tohtorit saavat yritysten haasteet ratkaistavakseen. Päivän aikana työpajoissa eri alan tohtorit pyrkivät ratkomaan niitä yhdessä. Opiskelijoiden lisäksi tapahtumaan toivotaan vähintään yhtä osallistujaa jokaisesta yrityksestä, jonka esittämiä haasteita ratkotaan.

Tapahtuman tarkoituksena on, että yritykset saavat käsityksen siitä, minkälaista hyötyä tohtoreiden osaamisesta ja asiantuntijuudesta voi olla. Ehkä osa yrityksistä löytää tohtoreista myös uusia työntekijöitä? Toisaalta tuoreet tohtorit saavat tuntumaa, minkälaisia käytännön haasteita nykypäivän yrityksissä kohdataan. 

Ilmoittaudu mukaan 14.10. mennessä

Yritykset voivat ilmoittautua Aallonhuiput & TEK DOCJAM -työpajaan 14.10. mennessä. Varsinainen tapahtuma järjestetään 11.11. Design Facotryssa (Betonimiehenkuja 5, Espoo). Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Lue lisää ja ilmoittaudu. (HUOM! Verkkosivuilla on virheellinen ilmoittautumispäivä. Yritykset voivat ilmoittautua mukaan 14.10. mennessä)